Gulyllu Hayırlı ramazanlar güzel Anneler isim konusunda sonunda şıkları ikiye indirebildik ama hala kararsızım biraz fikrinizi almak istedim Sizce Alya Dua mı Elisa mı ?
Gulyllu Hiç böyle düşünmemiştim kızlar ağır mı olur diyorsunuz ne anlamda ? Belki çağırırken sadece Alya diye çağırırız tambirseda Esraumit
Gulyllu FigenAkyz Sizinki de cok güzelmiş Dua ismi için ağır olabilir demiş kızlar bilemedim bende 🤷🏻♀️
FigenAkyz Gulyllu ben hamile olduğumu öğrendiğimde kızım olursa adını Dua koyucam demiştim içimden o geçmişti hiç im olarakta duymamıştım o yüzden değiştirmek istemedim ☺ Kuran’da yazan isimleri koyuyoruz onlarda ağır o zaman bence tabii herkesin kendi tercihi 🤷♀️
Gulyllu FigenAkyz bende Alya Dua ikisini bir duymuştum ve bayıldım kız olduğunu öğrendiğimden beri de o kadar isim baktım ama bunsan vazgeçemiyorum nedense 💝
Bulutesra Alya dua 🙏🏻 Oğlum var muhammed bulut herkez koyma ağır ağır diyip durdu ben dinlemedim kimseyi isminle Yaşar isminle büyür isminle ölür bi insan isminin güzelliğinide hep Yaşar inşallah ağırlığı vericek allahım kolaylığınıda verir şüphesiz 💙
Gulyllu Bulutesra öyle mi diyorsun cok sevdim bende nedense o kadar isme bakmama rağmen kalbimde bu yatıyor sanki 💕
FigenAkyz Gulyllu içinden geçeni koy o senin kızın 😇 adlarıyla büyüsünler 😍 herşey Allah’ın takdiri isim ağırlığına ismin ağır geleceğine inanmıyorum ☺
Gulyllu ozgeilhan eşimde Elisa yı bende aslında bende sevdim hem Fransa’da yasıyoruz söylemesi de kolay olur