cansugrn BrcHmt saol tesekkür ederim😊 ama suan 16+6 dayz ama 160 gram oldugmz gün 15+2 deydim. Insallah kilo almasi böyle devam edip saglikli bi evlat olur🤲
150_gelartik oykuduru21 bulan tim geçmedi maalesef var hala acilden geliyorum bebegin esi aşağıda dedi doktor 😥
oykuduru21 150_gelartik üzülmene gerek yok yukarı çıkıyor genelde benimde şuan aşağıda ama yukarı çıkabiliyormuş dikkat ediceksin biraz kendine bişey olmaz Allah’ın izniyle inşallah çıkar yukarı 🙏🏼
150_gelartik BrcHmt masallah oglusuna o zaman . Canım doktor a gittim ağrı vardı. Esi aşağıda dedi cinsel ilişki yasak yatacaksin dedi bana çok üzgünüm su an
BrcHmt 150_gelartik yaaaaa çok üzüldüm gerçekten 😢 Allah’ın izniyle bir problem olmaz inşallah. İçini ferah tut dua et ve tabiki doktorunun dediği gibi istirahat et. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına şaşırtmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
cansugrn 150_gelartik rabbimin izniyle düzelir gönlunü ferah tut dinlen bol bol. Saglikla kucagina alirsin insallah🤲
Sidal BrcHmt 15+3 benimde erkek dedi doktorum sonra perinatoloji bölümüne gitmek zorunda kaldım oda erkek dedi sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez tabi
150_gelartik oykuduru21 bu haftalarda önde olur zaten dedi sabahki doktor . Bi de idrarda kum varmış kum döküyormuşum takip edecez seni dedi çok ağrım var dedim yatırdı
150_gelartik BrcHmt sağ ol canım inşallah ilk 3 ay bi sıkıntı olmadı 4. Ayımda bak bunlar oldu. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor . Allah bebeklerimizi korusun inş
cansugrn BrcHmt allah saglikla sihhatle kucagimiza almamizi nasip etsin🤲 var bikac isim ama netlesmedi. Sen kac haftaliksin cinsiyet isim belli mi😊
Lokumcuk BrcHmt 16 olduk suana kadar kız dendi en son 15 haftada 140 gramdık yarın tekrar gidicem bakalım🥰🥰🥰
Didemhalil BrcHmt bende bugün 16+0 oldum ama daha doktora gitmedim boy kilo bilmiyorum sizde de bel ağrısı oluyor mu
150_gelartik cansugrn .öyle canım yatıyorum zaten. Sağ kasıktaki ağrı geçmiyor kum döküyormuşum heralde o ağrı yapıyor.dünden beri 2,5 litre serum gitti