oykuduru21 BrcHmt 16+1 olduk 🧿 15 cm 130 gram miniğim cinsiyet erkek gibi ama 1 haftaya kesinleşicek 🥰 sizin nasıl
150_gelartik BrcHmt bugün 16+1 olduk ama boy kilo için doktor bir şey demedi henüz. Cinsiyetimiz kız ama sizinki ne annesi
Seher112 BrcHmt bugün 16+0 ız en son 12 haftalıkken dr gttik cinsiyet %70 erkek dediler ultrasonda da 1 hafta önde gidiyoruz
Sidal BrcHmt 15+3 benimde erkek dedi doktorum sonra perinatoloji bölümüne gitmek zorunda kaldım oda erkek dedi sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez tabi
150_gelartik oykuduru21 kızlar karnınız büyüyor mu bu arada benim çıktı biraz ama geçen gün göbek hızasina kadar indi gibi göğüs altı boşaldı sanki
oykuduru21 150_gelartik ben hamile kaldığımda göbeğim vardı zaten canım hafif tombiş hamile kaldım bi de iç karnım mı yok nedir 😂 şiştim hemen
BrcHmt 150_gelartik benim bi büyüme yok. Kilom fazla ondan sanırım 🙈sadece önde toplanma var yanlarım boşaldı
150_gelartik oykuduru21 olabilir benim de yok iç karnım belirgin benimki de bulantıların var mi hala peki
150_gelartik oykuduru21 mideyi tika basa doldurunca fazlası çıkıyor o yüzden azar azar yiyorum . Sabah öğürmeleri geçmedi kalkınca hemen oluyor geçmeyecek galiba . Hareketlerini hissetmeye başladınız mi
150_gelartik oykuduru21 bulan tim geçmedi maalesef var hala acilden geliyorum bebegin esi aşağıda dedi doktor 😥
A2017 Yarın 16 olucaz cinsiyet netlestremedi doktorum daha 3 ayrı doktor da farklı söyledi bu hafta ogrnebilirim ınsallhh
oykuduru21 150_gelartik pıt pıt bişey oldu 1-2 kere o da bağırsak hareketi mi bilmiyorum yakında başlarız herhalde iyice hissetmeye
150_gelartik BrcHmt masallah oglusuna o zaman . Canım doktor a gittim ağrı vardı. Esi aşağıda dedi cinsel ilişki yasak yatacaksin dedi bana çok üzgünüm su an
cansugrn BrcHmt saol tesekkür ederim😊 ama suan 16+6 dayz ama 160 gram oldugmz gün 15+2 deydim. Insallah kilo almasi böyle devam edip saglikli bi evlat olur🤲
BrcHmt Zafsim0801 maşallah 🧿 Allah sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻😌🤲🏻