Hennademet yagmurksr sizde Fatma Ablanın adını vererek 60₺ ye gidiyorsunuz dimi? Bende Ece Hanıma gidiyorum aynı ücretle normalde 95₺
yagmurksr Hennademet evet normalde 95 sanırım ama fatma abla ile gidiyoruz Allah ondan razı olsun valla
Bussylcn deryamehmet35 Çamlıca Hisar Hospital a gidiyorum. Muayene 100tl, normal dogum 1750tl sezeryan 2000tl. Gayet memnunum hastaneden de, doktorumdan da😊
Tugce1803 Merveecik ben Hayri beyden geçtim bi de sağlıkçıyım o yüzden muayene 123 doğum 3500 ama genel fiyatı muayene 150 doğum 5 bin
Merveecik Tugce1803 bende aynı fiyaata muayene oluyorum ama doğum ücretini daha konuşmadık biraz indirim oluyor bizede
Poyraz_basak Tyrcm çok cokkk memnunum istediğim saatte ulasabiliyorun her bilgiyi telden alabiliyorum gayet kibar bir doktor hemşiresi ilgili sirani beklerken kilo tansiyon ölçümü yapıyor her gittigimde gitmelisin bencede
Poyraz_basak deryamehmet35 çok memnunum çok ilgili doktorum güler yüzlü benimle birlikte hadi ins sağlıkla gorucez bebisi diyip dua eden doktorum iyiki tanimisim sedyeden kalkarken elimi tutup yardım etmesi her telden aradığımda saat kaç olursa olsun yanıt vermesi çok memnunum cnm
Hilalsny deryamehmet35 bende cinarliya gidiyorum 125 muayene dogum 3000 yilbasindan sonra yükselecekmis benim dogumda yilbasindan sonra doktorum onur bey gayet iyi bi doktor memnunum o yuzden devam etmeyi dusunuyorum
Ozge1708 kader_ozol bende medifama ya giidyorum. Ama daha gebeligim yeni oldgu için hiç fiyat falan konuşmadk sız konuştunuz mu acaba
Blgnkrkmaz Hilalsny istanbul sultanbeylide saygı hastanesi dr.um nihan çetin çok tatlı ve ilgili.bazı hastaneler gerçekten abartmış ücretleri bence hiç gerek yok o kadar para ödemeye