Sinemm35 Sevgi1995 malesef 😞 izmirde tınaztepeye gidiyordum hipertansiyon çıkınca doktorum perinatoloji lyle devam etmen gerekiyor dedi tanıdığımız bir doktor önerdi özel klinik prof doktor Serkan güçlü doktorum tek gebelik 550 tl ikiz 650 tl
isilayaslan32 deryamehmet35 muayne ücreti 85 tl paketi var doktorun muayne ücretini ödedikten sonra 10 gün içinde gidersen ücret ödemiyosun doğum ücretide normal doğum 2000 küsurlarda hatırlamıyorum sezeryanda 1700 1800 felan o civarlardaydı sanırım ısparta davraz yaşam oğuzhan kaya 😂
Gulsahurer deryamehmet35 bende Kaynarca yüzyıla gidiyorum normal 3100 sezeryan 3600 fiyat bilgisi aldım, doktorumdan çok memnunum
Dilek-Can deryamehmet35 ben maltepe bölge hastanesine gidiyordum muayene ücreti 100 tl idi dogum ücreti benim zorunlu sezaryan olucagı için 2.200 begenmedigin seyler yüzünden bıraktım doktorumu simdi vera hastanesine gidiyorum cevizlide muayene ücreti 100 tl sezaryen 2.500
Ozge1708 kader_ozol bende medifama ya giidyorum. Ama daha gebeligim yeni oldgu için hiç fiyat falan konuşmadk sız konuştunuz mu acaba
Poyraz_basak Tyrcm çok cokkk memnunum istediğim saatte ulasabiliyorun her bilgiyi telden alabiliyorum gayet kibar bir doktor hemşiresi ilgili sirani beklerken kilo tansiyon ölçümü yapıyor her gittigimde gitmelisin bencede
Merve6521 Merve450 aynen öyle gerçekten sen nereye düşünüyorsun ben hala karar veremedim😔 aslında şuan memoriale gidiyorum ama normal doğum düşünüyorum normal doğuma da bir sürü para vermek istemiyorum açıkçası araştırıp değiştireceğim sanırım
Merve450 Merve6521 yani normal düşünüyorsan gerek yok okadar para vermeye genesis ondan daha az ücret alıyor
Serapemre Ozgsgr 35 haftalıgız bız haftaya persembe ılaclarımız kesılcek duruma gore bakıcak 37 de falan alabılır bızım sıkıntılı gectı bıraz serklaj falan oldum
mom2020 deryamehmet35 doktorum özel sadece kendisi sadece doğum icin 8bin alcak hastaneye de ayrı ödeme yapıcaz sanırım 13 14bin tutacak, muane ücretlerim ayrı aylık 600er sanırım fazla ama riskli gebeliim yapacak bi şe yok🤷🏻♀️
Tugce1803 Merveecik ben Hayri beyden geçtim bi de sağlıkçıyım o yüzden muayene 123 doğum 3500 ama genel fiyatı muayene 150 doğum 5 bin