Duru999 aras22-07 lahmacun😁 yalnis ya onlar. Bende hep eksi seyler yedim katiyyen tatli yiyemedim. Oysaki Hamile olmadigimda tatliyi gozume sokardim 😁 ama Allahin izniyle benimde oglum olucak💙 sag salim gelsinler🥰
UmaysMom aras22-07 hamburger 🤤 ama covid karantinalarının ilk başladığı zamanlardı bütün her yer kapalıydı ve yiyemedim 😪 evde yaptım ama olmadı tabii fast food restoranlarında olduğu gibi. Taaa kaç ay sonra cesaret edip insan içine karışabilince yicem dedim bu sefer de 2 ısırık sonra midem bulanmıştı 😭
tazegebee aras22-07 hayatımda ağzıma surmememe rağmen bir irmik helvasi istedi canim anlatamam. 2 kasik yedim biraktim. o gun anladim oğlum olacağını 😋
SofiB Turşu, limonlu ekşi salatalar, ıspanaklı börek, etli yaprak dolma 2. Kez oğlum olacak inşallah ☺️ İlkinde yeşil erik çok istemiştim normalde de çok severim zaten zamanı değildi minicik bir kapta 3 tane bulduk da yedim rahatladım ozaman 😁
Mom092 aras22-07 bendee erikk😂 yesil erik ilk ciktigi zamanlardi mayis falandi aldim bir kiloyu yedim yeminle eksi eksii ohh😂
yagmurksr aras22-07 kilolarca ekşi erik yemiştim 29 haftalık olduk hala ekşilerden gidiyoruz kızım olucak nasipse😊
Denizzz88 aras22-07 15.haftadayım ama hiç aşerme falan olmadı bende hatta eşim diyor nası hamilesin sen canın bişey istemiyor mu 🤷🏻♀️😄
aras22-07 Denizzz88 benim eşimde aynıydı gün geçtikçe aşerme gibi değilde normal evin eksikleri gibi söyleniyor artık😅😅Suan ben öyleyim
Minigim20 aras22-07 ekşi ekşi nar istedi ilk olarak ve deli gjbi salatalık turşusu yedim canım ve kızım olacak inşallah 🥰