Gigy aras22-07 bu zamanda yeşil erik ve kiraz istedi canım 🤭kocam bey sağ olsun buldu ,öyle bir şey istemedi canım bir daha 🙈bize de kız dediler ama bakalım daha 13+6 yız😍😍🤰
bir_pasa_annesi aras22-07 daha öğrenmeden 5 gün önce karam çikolata canım çekti yiyorum ama öyle böyle değil öğrendikten 3 gün sonra da danino çekti çilekli olanından😂😂oğlum oldu
Edakuz58 Ben çilek aserdim kizlar sansliyimki bi kac manavda varmis esim hemen aldi.yedim koklayarak yedim resmen tadida vardi 🥰🥰
Akgl06 İlk gebeliğim de canım aşırı greyfurt mandalina portakal çekmişti haziran ayıydı hamile olduğumu bilmiyordum oğlum oldu😊 Gebeliğim de de aşırı çilek canım istemişti burnumda hep çilek kokusu vardı yine bilmiyordum hamile olduğumu şuan 23 haftalık kızım olacak kısmetse hala aşerir çilek yerim🤣
asra42 @aras22-07 kornişon turşusu ve aşırı şekilde keci boynuzu istemisti canm😄😄tabiki yedim hemen😄keci boynuzunu ne kdr zor bulmuş olsak da😄😄
elfaksyy Kısır yiyorum eksi eksi bide lcw daydik ne alaka ise canım deli gibi dürüm çekti onu yedim hemen çıkıpta
Kivirciginannesi_ Cansucys aynen bende ayva aserdim hala da ekşi şeyler üzerinde gidiyoruz hayırlısı:))