ece123 İyi akşamlar arkadaşlar 38 haftalık hamileyim.Bugün sabah saat 10dan beri acayip derecede bebeğim kendini kasıyo karnımın bi tarafına toplanıyo.Acayip derecede canımı yakıyo daha önce böyle hiç olmamıştı.Hiç sancım fln yok bebek hareketli ama çok ağır bi şekilde hareket ediyo.Sizce acile gitmelimiyim🤨 sizdede oluyormu kasılma ?
Turkan2556 ece123 merhaba canim bende 38 gecdim ama bu gun sabahdan sancim var ve bebek sadece sag taradda kasik agrim var sanki ordan asagiya inmek isdiyo ama sanci duzensiz karnimda baya indi asagiya acaba bu hafdaya dorurmuyim?
Mzeynepp Bana da oluyor yarın 39 um. Ama doktorum hareketleri azalırsa gel demişti, hareketleri iyi diye son bir hafta içinde gitmedim, yarın da zaten kontrol var, çok canını yakıyorsa git istersen için rahat etsin
ece123 Mzeynepp acayip bi şekilde tek tarafıma toplanıyo🙄 Sabahtan beri karnım çok gergin.Bende hareketleri iyi diye gitmedim gün içinde ama içime bi sıkıntı çöktü.
ece123 Turkan2556 Canım ben dayanamadım dün akşam acile gittim korktum bişey olur diye.Nstde hafif sancılar çıktı doktorum doğuma hazırlık sancıları dedi hareketlerini mutlaka takip et dedi.Pazartesi konteolüm var bakalım ne diycek.Bence sende aksatma git doktora çünkü doğum aşamasındayız nolur nolmaz.Allahım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin bu mürak ayda🙏🏻
GldnUysll Kizlar ablamda 38 haftada bebek hareketleri azaldi diye doktora qitti acilen sezeryana aldilar suyu kalmadigi icin ve bebek qelisimini 35 haftalikken durdurmus 38 diye beklerken 35 haftalik premature olarak dogdu bende smdi korkuyorm bebisim az hareket edince 24 haftaligiz ama yinede korku oluyor
ece123 GldnUysll Ablana geçmiş olsun canım.Sende doktor takiplerini kesinlikle aksatma.Korkma allahın izniyle bişey olmaz inşallah🙏🏻
Turkan2556 ece123 insallah canim ben iki defa gitdim acilma olmadigindan dolayi eve gitdim simdide kaynanam diyoki ne zaman dogrursun o zaman gideriz