Totanseyma mavikelebek_ zor geçiyor valla canım 20+5 te 13 mm ile acil serklaj oldum 23+5 olduk hala yatıyorum eşimde eve almıyor eve gelirsem iş yaparım ayağa kalkarım diye annem ile babaannemin evi yakın diye babaannemde kalıyorum babaannem yapıyor yemek kahvaltı zoruma gidiyor artık elim ayağım tutarken hiç bir işe elimi sürememek hayırlısı ile zamanında bir doğurabilsek
mavikelebek_ Totanseyma canım seni şuan anlayabiliyorum ama elimizden birley gelmezki rahim ağzı yetmezliği doğuştan gelen birşey inam benimde zoruma gidiyor annemin önüme yemek koyması kızıma bakması ama buna şükür diyelim Allah bundan aşağısına düşürmesin bende birazdan doktora gtcem dua et bana mm düşmemiş olsun 😑
Totanseyma mavikelebek_ Aynen öyle canım Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻 İnşallah düşmemiştir mm aşağıya Allah hepimizin yüzünü güldürsün 🙏🏻🙏🏻
Goknurkilic Merhabalar, bende 22. Haftamda acil olarak oldum, çalışıyordum pat diye çalışamaz oldum heyet raporluyum. Detaylı ultrasonda öğrendim yetmezlik olduğunu, merak ettiğim şey bu dikişleri nasıl alıcaklar bilen var mı aranız da ☺️
mavikelebek_ Goknurkilic sezeryan olursa doğum sırasında normal olcaksa doğumdan önde alıyorlar diye Bliyorum cnm😊
Goknurkilic mavikelebek_ sezeryandan sonra işlem çok üzün sürer mi acaba dikişler kaynadığı için bulması zor olursa diye 🙈☺️
Goknurkilic mavikelebek_ o zaman çok çok iyi 😂 hep merak ediyordum normal doğum olursa zaten bebiş esnetir dikişlerii 😇 sezeryanda da kendileri alıyor demekki, çok kanama yapar mı acaba🙈
Ssenaa Aranıza hosgeldim 😢 30 haftalık gebeyim bende sancılarım artınca hastanede rahim ağzı uzunluğumun 28 düştüğünü öğrendim. Kasılmalarım çok Her an doğabilir bebeğim napacağımı bilmiyorum 😭