mavikelebek_ Nasıl gidiyor anneler kaçıncı haftadasınız rahim uzunluğunuz kaç mm? Ben şuan 25+1 13. Haftamda serklaj oldum rahim uzunluğum geçen hafta 29 mm di sürekli yatıyorum şuan 10 kilo almışım ama şuan kiloyu hiç skıntı değilim yeterki zamanında doğum yapalım 🙏🏻🙏🏻
Minikjelibonum mavikelebek_ pek iyi sayılmaz bnm hunileşme var Çarşamba gitcem kontrole korkuyorm. 23+3 üz
MystryYYy mavikelebek_ bnde 19. Hftada acil serklj okdum kesem cikmisti. Suan 26 hftalgiz yatarak geciyor
Nilsin mavikelebek_ bende 16. haftamda olmuştum kanama falan yaşamadım şükür süreç iyiydi ama sonrasında sürekli yattım yemek ve wc dışında kalkmadım. 24. Haftaya girdim ama dün geceden beri sağolsun bir hareketli kızım vajinal baskıda yapıyor korkutuyor insanı.
Esmerkiz34 mavikelebek_ canm belirtisi ney böyle olmanın bugün geçer 5ten beri sancım var doktora gittim tahlil yaptırdı yarın yine gidecem
Hnfmhmt Merhabalar bende 18+0 oldum az önce 🥰 2 hafta önce serklaj oldum geçen pazar günü rahim uzunluğu 29 mm idi benimde, genelde oturur pozisyondayım umarım sıkıntısız atlatır doğum yaparız 🙏
mavikelebek_ Nilsin benimdevkaç gündür vajinadan ayağı çıkacak sanıyorum o derece baskı var tekme atıo aşagıya
Nilsin mavikelebek_ yakın haftalarımız canım normal heralde biz kendimizi çocugu çok mu dinliyoruz bazen diyorum zaten tedbir aldık takdir Allahtan inşallah kavuşucaz 🤲 paranoyak etti bu bebeler bizi ☺️
mavikelebek_ Nilsin aynen cnm Bnde çok dinliyorum 1 saattir hareket etmedi bu seferde o kafama takıldı 🤦🏻♀️
mavikelebek_ Esmerkiz34 cnm sadece ultrason ’da belli oluyor bebeğine bakarken doktor rahim ağzı uzunluğunu sor
tubacifci93 mavikelebek_ Merhaba benimde ilk bebeğim rahim ağzı yetmezliği yüzünden 20 haftada erken doğdu 6 saat yaşadı sonra melek oldu ikinci hamileliğim tüp bebek 12 haftamda rahim ağzı 29.5 mm olarak ölçüldü serklaj yapıldı cumartesi günü kontrole gittiğimizde 31 mm olarak ölçtü doktorumuz şuan 14 hafta 4 günlük olduk sürekli yatmıyorum inşallah son haftamıza kadar gideriz
mavikelebek_ tubacifci93 elinden geldiğince yat cnm bende yatmadım şuan 24+3 haftalık geçen hafta 29 mm di yarın tekrar gitcem bakalım inşallh düşmemiştir
tubacifci93 mavikelebek_ öyle yapıyorum ama çalışıyorum doktor 10 gün rapor yazdı bitti kontrole gittim işbaşı yapabilirsin dedi ben sırf iş yerinde virüs çok diye bi 10 gün daha rapor aldım inşallah düşmemiştir