UrasEgeninannesi Bittercikolataa bende 200 lerde başlamıştım saymaya oğlum şuan 2,5 aylık oldu. Zaman çabuk geçiyor. Hangi ara doğurdum anlamadım 😅
Bittercikolataa UrasEgeninannesi ayy ne guzel 🥰 insaAllah bende buraya bir gün böyle yazabilirim saglikla büyüsün oğlunuz koklayın meleği benim yerime🥰
Ohaezgi Ayy benimde son 95🙏🏼🥰 sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin allahım. Çok korkuyorum, dualarınızı esirgemeyin canlar
Bittercikolataa Ohaezgi amin canimm benim rabbim hayırlısı ile sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin gerisi gelir🧡
Chucky Bittercikolataa son 30 asla geçmiyor asır gibi 🙈 neyse ki çok şükür doğdu da 2 yalına girecek bu ayın sonunda 🙈
dilara92 Bittercikolataa 99 olunca geçer mi demiştim,50yi hedef belledim,sonra 30u , saat 12 itibari ile 20 gün kalmış olacak 🤗 yani geçiyor 🤗🤗
Rmeysa_1661 Bittercikolataa sonrası gidiyor valla dün 99 gibiydi 88 e düştük geliyor keratalar 😂 sağlıkla gelsinler inşallah 😊
Caglanuroney Bittercikolataa amin canım inşallah 🙏🥰 evet çok hızlı geciyo 99dan sonra benim için kolay gecti ama bikac gündür ağrılar başladı bide bebeğin hareketleri acıtmaya başladı onun dışında herşey çok güzel 🥰
Bittercikolataa Caglanuroney az kaldığı icin annesii 🥰 rabbim dayanma gücü versin insaAllah saglicakla kavusalim meleklerimize🤗
babyackgz Bittercikolataa 99 dan sonrası o kadar hızlı geçiyor ki söylediklerinde inanmıyordum 😂 en son bu postu açtım ve şu an kalan gün 78 🤩 inanılır gibi değil
Bittercikolataa babyackgz yaa 🙈 böyle duyunca daha da cok heyecanlanıyorum insaAllah bizim icinde gecerr hemen 😍 aramizda da cok az varmis😍
Bittercikolataa Snmom Teşekkür ederim o sizin tatlılığınız☺️Dolap ve uyku tavsiyesini bu aralar çok alıyorum size de ayrıca teşekkür ederim 🥰🥰
Bittercikolataa Rmysa_ylmaz91 Evet yaa inanın bu sene cok zor oldu. Allah im beterinden korusun insaAllah her an korkuyla 😏 tavsiyelerinizi dikkate alacağım cok tesekkur ederimmm😘😘