Bittercikolataa Elhamdülillah… ❤️ Biz 99 a düştük prensesimle saglicakla kucağıma ve kucaklarimiza almayi nasip etsin rabbim lütfen dualariniza bizi de katın ❤️ Sizlerin ne kadar kaldi? 99 dan sonrasi insaAllah hizli gecer ya🥰
Caglanuroney Bittercikolataa son 99 diye sevindiğim gün dün gibi şuan 28 günümüz kaldı oğlumla sağlıkla kucağımıza alalim inşallah bebişlerimizi 🥰🙏
Rmysa_ylmaz91 Bittercikolataa 98 düştüğü an 50 yi iple cekmiştim sonra 30 olunca sevinimştim 38 olduk ayrı sevindim şimdi 12 gün kaldı son 10 günü bekliyorum hepsi ayrı heyecan gerçekten basta geçmek bilmiyormuş gibi ama nası geçti şimdi anlamadım şuan zaman geçsin diye dogumu bebeği hamileyim filan diye düşünmüyorum acaip enerjiyiö bütün gün ev işi yapıp dizi izliyorum zaman geçiypr hemen 🤷♀️😁😁 sağ sağlim kucağına alırsın inşallah 😘
Bittercikolataa Caglanuroney Ayy bitmiş valla🥰 insaAllah o zamanlari da bittiği zamanlarida görürüz Rabbim isteyen hakeden herkese nasip etsin insaAllah🙈 99 dan sonrasi kolay mi zor mu geçti bana cok hizli, gecmeye başladı sanki🥰
Bittercikolataa mucizemucize17 Ah zaman su gibi, geçiyor ama anlayamıyoruz gerçekten heyecanlar dorukta🤩🥰
Caglanuroney Bittercikolataa amin canım inşallah 🙏🥰 evet çok hızlı geciyo 99dan sonra benim için kolay gecti ama bikac gündür ağrılar başladı bide bebeğin hareketleri acıtmaya başladı onun dışında herşey çok güzel 🥰
Bittercikolataa Rmysa_ylmaz91 bende öyle durmuyorum hiç ağır seyler yapmıyorum elbette ama bos kalmamaya dikkat ediyorum. Temizlik falan yapinca zaman geciyor oturunca zaman duruyor ya 🥰 ne guzel gecmis zamann insaAllah bize de nasip olurr 🤩
Rmysa_ylmaz91 Bittercikolataa inan hemen geçiyo zaten bu sene felaket senesi gibi tövbe tövbe Rabbim kötüsünü vermesin bu sene su gibi geçti hamile olunca daha zor oluyor dışarı cıkmaya korkuyosuj hstaneye gitmeye korkuyosun filan aman neyse sana diceğim güzel dinlen keyfini cıksr son 35 haftadan sonra baya eziyet gibi uyusan dön sağ sola sürekli rahatsız oluyosuj daha sık kasılmalar zaten haraketlerinde kısıtlanıyo bel ağrısı ayrı ola keyfinicıkar 😁🤷♀️
Snmom Ne kadar tatlısınız. Ben başka birşey sanıp girdim 🙈 büyümeleri de bir o kadar hızlı oluyor. Tüm hamileliğin ve diğer zamanların tadını çıkarın. Tavsiyem buzluğunuza yemek doldurun. Ve yalnız tuvalete girmeyi doya doya uyumanın tadını çıkarın 😍
Bittercikolataa Snmom Teşekkür ederim o sizin tatlılığınız☺️Dolap ve uyku tavsiyesini bu aralar çok alıyorum size de ayrıca teşekkür ederim 🥰🥰
Bittercikolataa Rmysa_ylmaz91 Evet yaa inanın bu sene cok zor oldu. Allah im beterinden korusun insaAllah her an korkuyla 😏 tavsiyelerinizi dikkate alacağım cok tesekkur ederimmm😘😘