Arasarzu KhgKG İnşallah hepimizi kavuştursun rabbim doktorunuz kaç hafta sonra çağırdı sizi bizim kilomuz hemen hemen aynı bir sorun yok dedi 1 ay sonra çağırdı
KhgKG Arasarzu canım bizim ultrasonda 29,5 haftalık göründü karın çevresi sizde de öyle mi oldu acaba mesela baş ve popo bacaklar 31haftalık görünüyor sadece karın çevresi 1,5 hafta geri göründü
Arasarzu KhgKG Benim 30.haftamda 3 gün ileride gözüktü hatta canım 1373 gram kilosu doktorum bir sorun yok her şey normal dedi hatta 1 ay sonraya randevu verdi
KhgKG Arasarzu valla bilemiyorum doktor geri dedi bende biraz bakındım 31. Haftada çoğu kişi 1800 1900 2200 2300 bile demiş uyku diye birşey kalmadı çok merak ediyorum
Arasarzu KhgKG Öyle gerçekten ama kilo alır merak etmeyin doktor kontrolunuz de varmış içinizi ferah tutun 😊 bende öyle yapıyorum
KaanErkan-mom KhgKG benim 30 haftalık 1860 gr dı geçen hafta. Ben de normal doğum düşündüğüm için iri olacak diye korkuyorum açıkçası. Bence kilosu iyi bu haftalarda alır.
KhgKG KaanErkan-mom inşaallah dediğiniz gibi olur ama bence siiznki maşallah iyi 3500 3700 civarı olur 4e kadar normal doğum olabilir iri bebek daha kolay doğar