MiasMom Kızlar selam , doktor bana coledan damla verdi D vitamini olarak ekmeğin içine damlatıp yemem lazım bir iki kere denedim midem kabul etmedi siz kullandınız mı nasıl kullandınız? Doktora söylesem başka D vitamini verir mi acaba?😕
kkubra_42 MiasMom bn kullanıyorum cnm bnde kaşıkla 10 damla kadar damlatıp üzerine su içiyorum evet biraz mide bulandırıcı
MiasMom kkubra_42 en iyisi bir eczaneye sorayım başka birşeye damlatıp kullansam etkisini alır mıyım diye , ay valla içmedim iki gündür ama içmem de lazım offf😔
Rozalinda Ben de suya 10 damla damlatıp içiyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum dr bana da ekmek demıstı. Ekmek ıslak ıslak olunca sevmedim.
MiasMom Rozalinda doktora yada eczaneye sormak gerek aslında, ekmek de gerçekten iğrenç oluyor ben yiyemiyorum
halimefe2 MiasMom kaç haftalıksınız bende ilk hanileligimde vermişti suan 30 haftalıgım o zamanlar 3 damla dedi daha sonra sormadım hiç
hiranurun_annesi MiasMom bende 10 damla içiyorum doktorum suya veya meyve suyuna damlat o şekilde ic dedi ama çok sıvı aldığımda midem bulaniyo diye cay kasigina 10 damla alıyorum uzerine de biraz su içiyorum. Ben bu sekilde iciyorsam emin olun sizde cok rahat icersiniz cunku asiri mide bulantilarim oluyo 😁 bi deneyin isterseniz
Zeynep248 MiasMom canım ben kahvaltılarda bir parça ekmeği zeytinyağına batırıp üzerine 4 damla kadar döküyorum hem yağda çözülmüş oluyor hem o kötü tadı kayboluyor böylece mide bulantım olmuyor bi dene istersen 😊