Aiseeee Ben Kars’ta yaşıyorum, 23.haftayım başından beri Iğdır’da Abdülhamit beye gidiyorum ama bulut hastanesi yüzünden doğumu memlekette yapmak zorunda kalacağım. Takipler için gerçekten mükemmel bir doktor Abdülhamit bey
Zelalgltkn Aiseeee bende abdülhamite gitmeye başladım Bende doktorun iyi olması taraftarıyım . ikili testinizi yaptırdınız mı acaba bu test nasıl yapılıyor
Gzmb hilal-a tabiki abdulhamit bozyigit.ben de ordda dogum yaptim 4 ay onve.bulut hastanesinde.hastanenin durumunu goz onunde bulundurmadim.cunku sonucta bir gun kalacagim bir yer🙂hastanedense doktor onemlidir
hilal-a Gzmb canım orası tabi öyle doktor önemli ama benim erken doğum riskim var o yüzden bu kadar ayrıntılı düşünme sebebimb
Aiseeee Zelalgltkn ben yaptırmadım, bebeğimizin down sendromlu olması yada olmaması bizim için sonucu değiştirmeyeceğinden gerek duymadık.
Snszasla hilal-a oooo çok pahalı yaa niye bu kader pahalı yapıyor ki bende sırf yol sıkıntısı yüzünden memlekete gidemiyorum çok uzun 32 haftalık oldum artık yolculuk da yapamam ne olacak böyle doktor sıkıntısı bilmiyorum 4000 de az para degil ki 🙄
hilal-a Snszasla canım az değil 4000 hadi normal desek her yerde aynı desek o fiyata da bulutta olmak istemiyorum odaları kirli falan diyorlar yoğun bakım yok ne anladım ben kimileri Abdülhamide gidip sürekli doğumu devlete gitmiş oda mantıklı gelmeye başladı en azından yoğun bakım var herşey var
Snszasla hilal-a bende şimdi aradım randevu almak için ama randevusu da doluymuş. Sezeryana 4000 dedi normal doğuma 3.500 dedi gerçekten çok ya. Devlet nasıl peki oradaki ebeler doktorlar filan bilgi verebilir misin biraz
hilal-a Snszasla canım valla hiç bilmiyorum buralı bı kaç kişiye sordum onlarda iyi dedi eşimin arkadaşı demiş biz Abdülhamide gidiyoruz doğumu devlette yapcaz sizde öyle yapın falan diye bizde buralı değiliz kim ne derse o yöne dönüyoruz bilmeyince
Snszasla hilal-a valla gurbette olupta bilmemek gerçekten çok ama çok zor heleki bu bi sağlık konusuysa ya diyorum ver gitsin parayı başka zaten seçeceğin yok kime nereye gideceksin valla biraz el mahkum gibi birsey su an görünen o ki mecburen vereceğiz o parayı devlet konusun da hiç bi fikrim yok Çünkü resmen çıkmazdayım yani. Memlekete gitsem bu haftada nasıl gideceğim zaten ağırlaştım yol sıkıntı bebek perişan olur kaldık valla böyle
hilal-a Snszasla yok canım uzaksa hiç riske atma bide eşin git gel doğuma gel geri git bebek büyüyünce almaya gel çok sıkıntı biz Konyalıyiz 20 saat ben mecbur burda yapcam da işte bazı durumda paranın hesabı olmaz diyorlar o durumdayız benim erken doğum riski olunca korkuyorum acil bişey olsa yoğun bakım yok bişey yok çarşamba Alper beye bidaha gitcem kontrol var detaylı konuşcam kafam rahatlamazsa Abdülhamide basliycam kontrol doğum için
Drya8025 Kızlar ben de ığdırdayım doğumu devlette yapacaktım ama geçen devlete gittim bir tane doktor var o da acil durumlarda geliyormuş normal doğumu ebeler yaptırıyormuş zaten ben de en azından doktor olsun başımda diye abdülhamit beyde yapmaya karar verdim
hilal-a Drya8025 canım bütün devletlerde normali ebeler yapıyor diye biliyorum kafam çok karıştı dünden beri napcam nasıl olacak diye
hilal-a Drya8025 Snszasla kızlar bilginiz olsun 37 hafta aşağısinda doğum yapınca bulut hastanesi yoğun bakım olmadığı için doğum yaptırmıyor devlette yapılıyor bende dün öğrendim bilgilendirmek istedim sizleri de
Drya8025 hilal-a aynen öyle ama bulut hastanesinde bize ait oda ve hemşire olacakmış bunlarda önemli bence siz kaç hatalıksınız şuan
hilal-a Drya8025 24 haftalık canım bende geçen hastane ile görüştüm oda konusunu iki kişilik ve tek kişilik odalar var o an boşluğa göre hangi oda olursa ona geçiliyor dedi hemşireler ayarlıyor dedi sezeryan için 2500 normal de 1500 dedi belki Abdülhamid beyden gidenlere direk tek kişilik odalar oluyordur çok bilgim yok bir arkadaş geçen gün onda yaptı Abdülhamid için çok iyi ama odalar çok kirli nevresim götür yanında fakan dedi bende kontrole gidince odalarq bakcam
Drya8025 hilal-a evet hastane iyi değilmiş onu biliyorum zaten çok duydum çok da tereddütte kaldım ben de sırf abdülhamit bey için oraya karar verdim çok tecrübeli ona güveniyorum en azından Nevresim fln götürürüm artık yanımda
Drya8025 hilal-a ben en baştan beri abdülhamit beye gidiyorum ilk kaçıncı haftada bilmiyorum ama ölçüyordu erken doğum riskin yok derdi fakat 2 haftadır bizim bebiş çok aşağıya indi o yüzden istarahat et dedi
Snszasla hilal-a ben 29 haftamda gittim canım ondan önce hiç ona gitmedim ama rahim ağzı ölçümü yaptı erken doğum riski olmadığını söyledi. Böbreklerime baktı mesaneme baktı. Bebeğe detaylı olarak baktı. Gayet güzel inceledi yani.
hilal-a Snszasla canım bu ölçüm için ayrı bi ultrason mu oluyor normal ultrasonda mı benim bebek aşağıda düşük ihtimali var dedi ama ölçüm falan yapmadı aynı makinede olup yapipta söylememis olabilir mi diye aklıma geldi
Snszasla hilal-a normal ultrason cihazıydı canım farklı bi makinadan bakmadı. Bebeği detaylı inceledikten sonra benim böbreğe meseneye rahim ağzına gebelik zehirlenmesi riskine filan aynı ultrason ile baktı. Ben öncesinde Kars da pembe Yeşilbağ var ona gidiyordum ondan da memnundum ama o doğum yaptırmadigi için Abdülhamit beye geçtim eğer o doğum yaptırsaydı Kars da onunla devam ederdim