Drnzgn Sudecirak1717 bende salı gidicem korkacak birşey yok bence ikisinin sonundada evladına kavuşacağını düşün o zaman korku flan kalmıyor
Drnzgn biranneikikedi rahim ağzını kapatmıyor mis ama ondeymis bende öyle düşünüyorum sağlıklı olsun kucağıma sağ salim alayım sezeryan da olurum önce doğsun geç doğsun fark etmez
4894mercimek Drnzgn midemin yanında kaburgamın altında gibi özellikle bugün pıt pıt çok dazla atıyor damar atması gibi bebek mi
Didem_0909 Drnzgn hiç sanmıyorum canım bende diyorum martın ortasında gelir diye son haftalarda belli oluyomuş artık bekleyecez direnelim son 3 ay 😂😂
Bozoktay meliha_gizem çok teşeklür ederim bilgilendirmeniz için benımde bı düzen oturtmam lazım yoksa 90 küsurları görücem
morusevenanne Drnzgn ben de bunu düşünüyorum mart annişleri diye yazıyoruz ama şubat annişleri olabilir miyiz diye 😂
-Ozlemcelik388 Ebru2403 aynıyız hemen hemen ☺️☺️ 21+4 haftaligim 54 hamile kaldım şuan 59 60 gidip geliyorum
Ebru2403 -Ozlemcelik388 aynen bende ama doktor kilo almışsın baya dedi çünkü ben 1 ayda 3 kilo falan aldım 🤭
Bozoktay biranneikikedi inşallah istediğinüz sonucta gider bende 17 18 haftaya kadar hiç birşey almamaıstım son 3 4 haftada aldım 3 kiloyu bende 2 öğün besleniorum olmadı sık az moduna alıstırmaya calısıyım kendımı çok teşekkür ederim 🙏
Bozoktay Anneolmak07 kilolu hamileliklerde en fazla 9 kilo alımı öneriliyo eee ben sımdıden 3 aldım o yuzdende biraz yavas gitmek istiyorum tabi önceliğimiz saglıklı bir şekilde doğum gercekleştirmek 🙏
Hilalsny Oz-lem bende gecen hafta 3 4 gun hic hissetmedim cok korktum sadcee bi kere sabaha karsi esimin elini tekmelemis. Sonra pazartesi sabah hemen gittkk doktora sukur saglikli bisey cikmadi
Teacher- Sudecirak1717 bol bol uzanıp dinlenmeni ağır iş yapmamanızı çok ayakta durmamanızı ve bol su tüketimi tavsiye ederim