Yasemince Bende bugün gittim ikili test için doktorumuz bacak aramızda bir cikintimiz yok büyük ihtimal kız ama emin olmak için bekleyelim dedi😍
Mercimek06 [bilinmeyen] bende 15 hafta ben yeni ogrendim 😊 cinsiyet ayrimimiz olmadi ama ilk cocugu erkek olan kisilerin genelde ikinci cocuguda erkek oluo sanirim 😊
deletedmom211 Lamelif oh valla ne güzel canım mesela doktor silemese sen baksan anlar mısın erkek olduğunu yada pipi belirgin bisey gibi mi duruyor ben bakıyorum benim bebegin bacak arası boş duruyor kız gibi ama erkek olsa pipi belirgin duruyormy
Kaju deletedmom211 egerki bebeginin popodan cekilmis goruntusu varsa 14 haftanin ustunde bacaklari acik ise sende anlarsin cok belirgin oluyor. Internette bir suru video var izle kiyasla buyukmihtimalle yanilmazsin. Kordon falan yoksa🤗
Glsmumul Bizde 13+1 Ken %80 kız dedi doktorumuz 3 haftamız var nerdeyse birdahaki kontorolümüze o zaman netleşir ama değişmiş olur mu çok merak ediyorum 😃 hayırlısı Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin 🙏
Kaju deletedmom211 iste kiz olunca insan supheye dusuyor kesin konusmak icin😏 pipi olsa hemen kesin erkek deniyorda. Bacak arasi bossa kizdir bence🤗bizimki bombos bir kac aciyla baktik kesin dedi bu sebeple doktorumuz❤