Tucetut7 perinatoloji de o hafta erken diye sanmam bakar mı çünkü zaten o haftalarda bebeğin ensesi kalın oluyor gelişim videolarında haftasında dikkat ederseniz de öyle zaten ben 11+3 ken gittim aslında erken gitmiştim Dr ölçüm yaptığında kalın gördü Şok olduk tam 1 hafta sonraya gün verdi normale döndüğünü görünce Dr bile şok olup bu da bana ders oldu bir daha 12. Haftadan önce ölçüm yapmayacam demişti hatta yine de ikili test yaptırdık onda da bişey çıkmadı 3 lü de de çıkmadı peridontolog da 20. Haftasından önce bakmam doğru olmaz çünkü bebek dağa gelişmediği için net bilgi veremem bu da doğru olmaz deyip göndermişti daha sonrasında sonuçlara baktı enseye baktı dudak yarıklığına burum kemiğine baktı bişey yok dedi. Ama bebeğimizin kalp hastası olduğunu öğrendik iyi ki detaylı ultrason yaptırmıştık İstanbul’a ya da ankaraya gitmemi orda Doğumun olması gerektiğini söyledi ve ben şu an başka şehirden İstanbul’a geldim Doğum olur olmaz ameliyata girecek evet kaybetme olasılığımız da var ama detaylı ultrasona iyiki girmişim diyorum hiç olmazsa kendimi iyiye ve kötüye hazırlıyorum🤲 10 gün içerisinde Doğum var inşallah hayırlı haberlerle dönüş yaparım 🤲❤️Demem o ki detaylı ultrasona mutlaka zamanında girilmeli. Rabbim hiç kimseyi içinde beni de evladımızla sınamasın 🤲