mercimeginanne NefesDeniz ilk kez deniyorum internette buldugum tarifle yapıyım dedim 😂😂 pirinç, soğan, sarımsak,kimyon,isot, pulbiber,karabiber,tuz,kıyma,sıvıyağ, biber ve domates salçası ekledim :))
Dilara8228 Elifaysu 3. Gebeligim hepsindede yedim bir sorun olmadı şükürler olsun ama yani hergun yemiyorum ki zaten bu böreği 2 3 ayda bir yaparim yani sana ye de demem yemede 🥰🎈
Ygmr76 Elifaysu ay valla en sevdıgım sey ama korkuyor insan biran once doğursakda yesek 😂 ah bu boğaz derdi başa bela😝
Kivirciginannesi_ maviscik77 aynen hele de akşam yemeğinin adını bile duymak istemiyorum. 2 gündür kahvaltı yiyoruz akşamları bakalım yarin ne yicezz:))
Elifaysu Kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun ve çocuklarımızı sağ salim kucağımıza almayı naisp etsin🤲🤲🤲çok zor ama inşallah bebeğimizi kucagimiza alınca unutcaz herseyi
Elifaysu endobeybi ya ne güzel eşiniz yemek yapmayı biliyorsa keşke benim eşimde bilseydi yeni yeni öğretiyorum bulantı dönemlerinde çok zorlandım ama Allah razı olsun annem yapıp yoliyordu bana😊