Asas78 Arkadaşlar 36 haftalık hamileyim Dr bebeğin boynuna 1 tur kordon dolanmış dedi sadece hareketlerini kontrol et dedi basına böyle bişey gelen var mı ?
Fatma2277 Asas78 bu ben doğarken benim başıma gelmiş normal doğum olacakmisim sezeryana almışlar. Ama bende bjr sıkıntı olmamış umarım senin bebeğinde de bir sıkıntı olmaz
esloka Asas78 1 tur ise çözebilir daha bana da 3 hafta once oyle dediler suan 38 deyim çözmüş dedi 1 tur direk sezeryan sebebi değil ilk kızımda 2 tur varmis koluna da geçirmiş bilemediler cok zor doğurdum bilememe sebebi devlette ebeler yaptırıyor ultrason ile bakmadılar
Viyori Asas78 bende 33+3 deyim . Bugün gittik doktora bir tur dolanmış dedi .Bir tur çok önemli değil bilgi olsun diye söyledim dedi. iki hafta sonra nst için gideceğiz bende çok korkuyorum inşallah çözülür daha fazla dolanmaz baya kafaya taktım ama bu haftaya kadar her şeyi çok iyiydi :(
sevimlieyuboglu61 Asas78 ilk gebeliğimse benim başıma geldi, hareket hissetmediğim an nst için hastaneye gittim 39+2 de kordon hala vardı, iri bebekti ve doğum kanalına yerleşmediğü in sezaryen oldum
Asas78 esloka Ayy çok sağol bu haftaya kadar herşey normal di bu hafta öyle deyince tedirgin oldum içim rahatladı. Allah razı olsun yazdığın için
Asas78 Viyori Benim doktor da üzerinde durmadı hareketlerini kontrol et dedi sadece Allah ım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaalalh 🤲🏻
Sinemm1590 Ben yaşadım benim de öyleydi kimi bebek sonradan çözebiliyor benimki çözmüştü 1 hafta sonra çözemese bile bir tur sıkıntı olmuyormuş kendinizi ne kadar dinlerseniz o kadar çok atmıyor dersiniz sakin bir şekilde hareket kontrolü yapın
Viyori Sinemm1590 çözmesi için yapıcak bir şey var mı ? Ben çok hareketliyim sporda yapıyorum ağır olmayan ondan mı oldu acaba korkuyor insan :(
Sinemm1590 Viyori ben de sizin gibi çok korkmuştum ama bunun sizinle yaptığınız bir işle Alakası yokmuş doktora sormuştum ben bu tamamiyle bebekle alakalı bir şey gönlünüzü ferah tutun ben o 1 haftayı hayatı kendime zindan ettim kendinizi yemekten başka bir şey olmuyor
Asas78 sevimlieyuboglu61 Nasıl yani canım bebeğe zarar mı vermişti hareket hissetmedin? Sürekli hareketlerini dinliyorum perşembe kontrolde yine aynıysa sezeryan istiycem beklemek tedirgin ediyor
Elifirem Benim de bebek kanala inmiyordu ultrasondan bakıldı kordon boynuna dolanmış hemen sezeryna aldılar suyum da sınırdaydı bi zararı olmadı küveze konuşmadı çok şükür ama kordon kısaymış ve dolnmış Tez zamanda kurtulur boynundan inşAllah
Viyori Sinemm1590 cumartesiye kadar bekleyeceğim mecbur hareketlerde azalma olursa gel demişti doktor iyi çok şükür 🙏🏻
Papatya0605 Asas78 asla korkutmak istemem ama kontrol et maalesef benim arkadaşım üç gün önce hareketsizliğinden hastaneye gitti ve maalesef bebeği bir haftadır karnında ölüymüş kordonuna bağlanmış yani sen sürekli kontrol et canım panikte olma allahım kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin tüm annelerin inşallah❤️🌹
Viyori Papatya0605 amin inşallah🙏🏻 Her şey Allahtan tabi ki insan takıyor yinede ölü gibi geziyor insan :(
dilara92 Papatya0605 1 haftadır mı hareketsizlik sorunu vardı, kaçıncı haftasındaydı Allah sabır versin:(