Cheerfulmom Busra9290 ekstra hiç birşey yapmadım doktorum normal olduğunu haftasını yakalayabileceğini söylemişti öyle de oldu. Merak etme ilerleyen haftalarda zaten bir hafta alıyor bir hafta daha az alıyor felan o öyle öyle toparlıyor. Ama iri bir bebek de olabilir gene 1 2 hafta önden gidebilir yani.
Diilaa Bende 37 +3 oldum bebeğim 3.500 kilosu 3 hafta önde dedi doktor ama erken riski yok sadece normal dogum zor olurmuş
Busra9290 Diilaa heralde max 3500 kıloya kadar normal doguma yonlendırıyolar ama ultrasondakınden kucuk doguyomus bebekler genelde
minikos Ya benimde bebeğim öndeymiş 32 haftalık 2400grdı doktor 2 hafta sonra tekrar göreyim ona göre doğumu konuşuruz dedi normal istiyorum inşaAllah hayırlısıyla olur 4kgya kadar normal yapan var aslında bizede nasip olur umarım😍
Miranadar Sehertass özellikle birsey yapmıyorum inan normal günlük yediğim şeyler hatta yumurta süt içemiyorum. .. sadece meyve birde kuruyemiş çok tüketiyorum onun dışında pek iştahlı değilim
acemiii Miranadar bende de aynı durum varmış doktor söyledi meyve yeme diyet yap dedi çok dikkat edemiyorum ama etmezsen normal doğum olmaz 4000 kg geçer dedi
gupsemnur Mervekaya58 benimde bir hafta ileride bebeğim 34 haftada 2845 gr dı pazartesi 36+2 olacağız bakalım ne diyecek üçüncü bebeğim sezeryan için gün verecek
2ErkekAnnesiiiii Ben 38+4 üm 3400 olmus normal görünüyor ama sezeryan olurmu bilemedim cokda kilo almaz heralde