sevimlieyuboglu61 Esmaa23 ahh ne meraktaydımm , bir oğlum var 22 aylık 28 haftalık gebeyim ve oğlum oalcsk yine sağlıkla gelsin inşallah
Prenslerinannesi06 Esmaa23 ilk gebelik ve 2.gebeligim farklıydı daha çok mide bulantısı oldu kız dedik kedin bu ama 2.ci oğlum geliyor hayırlısıyla inşallah
Esraberber Hamileanne ne gibi belirti farklılığı. Oğlum var 2. Gebeliğim oğlumdayken her yediğimi çıkarıyordum hiç bişe yiyemiyordum bunda da sürekli ağzıma bişeler atmak istiyorum yiyorum. Arada kusuyorm ama oda çok keskin kızartma yemek kokusu parfüm kokusu duyduğumda yani her yediğimi değil. Bide farklı oşarak oğlumda ilk 3 ay 4 kilo vermiştim bunda 2 ayda 2 kilo aldm ve bel ve kalça kısmım genişledi . Bunlar belirti farklılığımı acaba 😊
Esraberber Hamileanne ama bunda kusmamam prilam kullanıyorum oda olabilir şimdi emin olamıyorum yani farklı mı değil mi 😂
Aselm25 Hamileanne 2. Gebeliğim 2 tamamen farklı hamilelik v ama aynı cinsiyet herkeste aynı olmuyor o canım
Esmaa23 Esraberber ilk gebeliğimde herşey normal di bulantı kusma yoktu bunda aşırı halsizlik Uyku bulantı var yemek yemekte zorlanıyorum ne yapmasını seviyorum ne yemesini bu aralar
Hamileanne Esraberber evett bende kızımda hiç midem bulanmadı rahat bi gebelik geçirdim ama belim ağrıyodu bide kalçam genişlemişti oğlumda isesürekli istifra ettim bel ağrım olmadı hiç
Nisan30 Esraberber bu prilam bana hiç fayda etmedi 😭 bulantılarım hiç bi şekilde geçmiyor acıkmaya başladım mı bulantılarım başlıyor bu arada 7+2 haftalığım
Esraberber Esmaa23 ayy uyku bndede var hep uyusam hep yatsam keşke. Dün akşam 8 de uyudum sabah 11 de kalktım
Zeehhrraa 5 yaşında oglum var 9+5 günlük gebeyim belirtiler farklı ama bakalım cinsiyeti ne olacak bende çok merak ediyorum biran önce 14 haftalık olsak hem cinsiyet hemde herşeyi yemek istiyorum hiç bir şey yiyemiyorum sıcak ymek yemeyi özledim ya