Semanuroguzalp ben , bi kaç kez oldum ve tam temzilenmeyen eşyalardan tekrar bulaşabiliyor, yıkanabilen her şeyi 90 derecede yıkamak gerekiyor ,yıkanmayan her şeyi de kapalı bi poşete doldurdum paltodur minderdir vb ağzını iyice kapattım balkonda en az 7 gün bıraktım ve açtıktan sonra da açık şekilde beklettim uyuz canlı ortamda yaşayan bi şey vücuta girmedikçe bi kaç gün içinde ölüyor aslında güneştede bekletebilirsiniz , yıkadığınız her kıyafeti giymeden yüksek derecede ütülemek gerekiyor ben çoğu şeyimi attım çünkü lastik kısımlarda kalabiliyor uyuz , bi de ben kwelleda losyon kullandım ama hamile değildim tabi ,onu 7 gün sonra bi daha kullandım çünkü kullandığında ölse bile yumurtalar 7 günde olgunlaşıyor dedi dr’um ,kısacası çok zor internetten araştırın evi de ilaçlatın ama koltuk vb .döşemeleri yıkatamıyorsanız örtü serip oturun örtüleri yıkayın ,biliyorum çok zor ama kaşımamaya dikkat edin kaşıdıkça yumurtalar tırnaklara ordan da vücudum başka yerine bulaşıyor, uzun oldu biliyorum ama ben çok araştırdım 6-7 ay da aralıklı olarak anca bitti .geçmiş olsun