halitefe Mom092 ya çok fena bide ben özel kliniğe gidiyordum onda doğum yapsam adama ayrı hastaneye ayrı ödenecek para yedektede system hastanesinde bir doktor tutuyordum ama hngisinde doğum yapcam falan kafamızda karıştı ama iyi bir para çıkacak Şubat’ta bizdende😓😓
Mom092 halitefe Allaah vicdan merhamet versin valla bak abarttilar iyice 😠 Ağrısız sancısız dogum yapsam tmam neyse 😂 ama aciyi ben cekiyorum dogumu ben yapiyorum 😒
halitefe Mom092 evet ya oda ayrı zaten hem sancı çek hem para öde bir çocuk sahibi olmak için elimizde ne var ne yok alıyorlar
DiplomaliEvHanimi Mom092 humada dogurursam vuruyo cnm Kasım’da yenilnmid ucretler 😵😵😊 sma bide şehir hastanesi ni denicem bakalım 😏
Mom092 DiplomaliEvHanimi kiz bizmkide oyle ekimde zamlandi daha yeni bide yilbasinda zamlanacak once bi yeni zami sindirseydik 😂😂
DiplomaliEvHanimi Mom092 firsattan baska bisey yok 😵 Gönül Erkan nasil istiyon dogumu dedi norml dedim acisini bilmiyorum ondn korkmuyorum dedim. Sen o zmn gelsinde agriyi gor dedi gulerek korkuttu bide coook hizli alalaceke bakio hic mnun kalmadım bu sefer yaaa 😏😏😏
Mom092 halitefe gecen gun dogum yapmis birine cicek geldi cicegi yukari cikarmalarina izin vermediler 😳 ne alakaa yaa ne hayallerim vardi oda suslucem cikolatalar yaptiricam ziyaretci almadiktan sonra onlara bile gerek kalmadi 😢 su coronanin Allah cezasini versin elimizi kolumuzu bagladi heryerden
halitefe DiplomaliEvHanimi boşver vücudun uygunsa normal yap kurtul hiç takma sanki sezeryanla acımyok mu
Mom092 DiplomaliEvHanimi degistir kuzum doktorunu basindan saviyolar aslinda sonlara dogru onu farkettm
halitefe Mom092 ayy deme onu hiç ya varya bende çiçek acayip seerim birsürü çiçek gelsin istiyordum dün bir arakadaşa yollayamadık bizde😓😓
DiplomaliEvHanimi halitefe aynen yaaa sehir hastanesi dha yeni memnun cok bktim guzl biyer oraya giderim surda ne jaldi 1 bilemedin 2 kontrol
halitefe DiplomaliEvHanimi bir tek korona olayı korkutuyor beni kuzum orda kuzenim orda çalıştığı için önermiyor her yer kaynıyor dedi
DiplomaliEvHanimi halitefe nerde yokki 😏 mcbur dogack cocuk 😏 kucuk shirde yasiyodk buraya geldik ordada oyleydi