Babyy1S Aslibh ben halimden memnunum ki sag ve sola yatabiliyoruz yüz üstü yatmak sakıncalı onda da zaten istesek de yatamayız vucut rahatsız oluyr ben dogurucam nerdeyse hamile yastigi bu saatten snra ihtiyacm olmaz tesekkurler yinede 😊
Birfincankahve MesOz o zaten başlı başına aslında bi neden çaktırmayın 😂 En ufak sey de acaba doğum belirtisi mi acaba doğurucak mıyım diye düşünmekten kafayı yedim🤷🏻♀️Annem de erkek bebek gec gelir diyo bakalım hayırlısı 😁
Kamucuk_ MesOz ben normal doğum video su izledim korkudan gidip sezeryan oldum sakın izleme 😂😂😂😂 bide tarihte çok güzeldi 02.02.2020 gece 2 de doğuma girdim 😂😂😂😂
MesOz buketkomurkilic kasiklarina yakindir hala yukari cikmamistir. Ultrasonda baktiklari yerden tahmin edersin ☺️
tgul buketkomurkilic sağa yada sırt üstü yatmak damarların sıkışması yüzünden kan akışını azaltiyormus, Buda haliyle bebegi etkiliyormuş. Yüzüstü yatmaya alışkın biri olarak uyuyana kadar neler çekiyorum 😊
buketkomurkilic PrensAnnesi tgul cok tesekkürler pek birsey hisswtmiyorum zaten henüz sadece hece uyku proplemim var😊
sema_beyto buketkomurkilic bebegin kan akışından dolayı dah sağlıklıymiş şuan en güzel gunlerindesinumarim her şey senin için çok güzel ve kolay geçer sadece uyumayı çok özledim 😁
MesOz Kamucuk_ ya ben de izledim hem normal hem sezeryan dogum videolarini. O yuzden boyle kalsam olur diyorum 😂😂
Meral11 Kızlar bebek icin en iyisi sola yatmak diğer türlü sağa yada sırt üstü yatınca bebeğin baskısı ile bir damara baskı yapıyormuş araştırabilirsiniz dikkat etmek gerek bende 28+6 yım bazen uyanınca kendimiz sırt üstve sağ da buluyorum düzeltiyorum.
tgul buketkomurkilic 18. Haftama kadar genellikle yüzüstü yattım yine, göbeğimde cok çıkmadığı için zorlamadi beni. Su an 20+5 oldum, kendimi sola yatmaya alıştırmaya çalışıyorum 😊
MesOz buketkomurkilic doktoruma sormustum ben icim rahat etmemisti hangi pozisyonda yatmaliyim dedim. Hic kasma kendini vucudunu dinle sana yol gosterir dedi. Gercekten oyle oldu :)
zynb_ozkn buketkomurkilic bnde 16. haftaya kadar hep yüz üstü uyanıyordum ama zaten bebek büyüyünce otomotikmen uyuyamıyorsun yüz üstü ben bir tek sağ tarafıma yatınca rahat uyuyorum sırt üstü de bebeğe oksijen gitmiyormuş diye duydum 27+3 üz bu arada 🥰
Kamucuk_ MesOz sezeryan çok basitti tabiki bünyeden bünyeye değişiyordur ama gülerek girdim gülerek çıktım hem normal Doğumda yırtılma durumu varmış o beni dahada çok korkutmuştu
MihricanA buketkomurkilic 31. Haftadayim sağım ve solum ağrı icinde artik 😂 sırt üstü hic yatamıyorum zaten boguluyormus gibi hissediyorum yuz üstü artik sadece rüyalarda 😂
Albiina05 buketkomurkilic 18 haftalığım öğrendiğim günden beri sol tarafıma yatıyorum. Alışkanlık olsun daha sonra zorlanmayayım diye.
Dilanilngi buketkomurkilic sol yada sağ tarafa uyuyup sırt üstü buluyorum kendimi,hemen dönüyorum tekrar 😬
Kizimveoglumm buketkomurkilic ilk gebeliğimdede o şekilde yatmıştım şimdide hemde cok rahat ediyorum 😇 bir sebebi yok aslında rahatlık ne sırt üstü nede başka türlü yatamıyorum sola dönüyorum alıyorum bacak arasına yastıgı oh misss 😂😂😂
Kizimveoglumm buketkomurkilic hemde bebek için sola yatmak daha iyiymiş öyle okudum 😇 doktorumda sol taraf önermişti hep yüz üstü yattıgım için serile serile 😂😂😂biraz zor oluyor ama alışıyorsun
SnFk buketkomurkilic illa sola yatmak zorunda değilsin. Sola yatma dinlenme modudur. Yani bi ağrın sancın olduğunda daha sık kullanılır. Ama uyurken illa vücut başka şekillere girmek istiyor. Sırt üstü yatmak kesinlikle hiç bi doktor tarafından önerilmiyor hamilelikte. Zaten ilerleyen dönemlerde sırt üstü yatmak tam bi eziyet oluyor. Ama sola da yatabilirsin sağa da.