momsboys biz 8 haftalık olduk. Bulantılarım hala devam prilamla kusmanın önüne geçiyoruz ama bulantılar devam ediyor😭 Nasıl geçiyor kızlar sizin
z-s2345 momsboys ben 5 haftalıkken başladı şuan 16+4 hala kusuyorum sadece prilam ayakta tutuyor beni
sultanacan momsboys bulantı kusma bende de devam ilaç kullanmıyorum aşırı bel ağrısı bide rahmim çekiliyor sanki 😩😩
Busra-28 momsboys canım 10 hafta 4 günlüğüz şükürler olsun azaldı bulantım. Prilam kullanıyorum biraz kokulara hassasiyetim kaldı . Bide dolap kokusu, 🤮🤮
gkcy momsboys 8 hafta olduk bizde ama mide bulantısından su bile içemiyorum bana ilaç vermedi doktor normal hamilesin bulanacak dedi 😔 yemek yiyemiyorum ayağa bile kalkamıyorum bulantıdan 😪
-Baby1- Ben 6+3 haftalık hamileyim ama bulantım 1 kere oldu ondada disardaydim küstüm başka olmadı senin ne zaman başladı bulantilarin
HasretYildirim @momsboys 7+2yiz bizde çok şükür kusmam hiç olmadı ama mide bulantısı kesintisiz sabah akşam devam ediyor 5. haftamdan itibaren
Yssmnn Ya ben 6 +4 üm hic bulantim koku hassasiyetim tiksinmem yok sali kalp atisi icin gidicektik boyle oluncada cok korkuyorum 😕
momsboys Yssmnn bazı kişilerde ne güzel rahat geçiyor inşallah onlardan olursun hiç bulantın olmaz korkma