annepanda 198697 benimde ilk hamileliğim. 18 hafta olduk bugun hic karnim yok. Doktorumada sordum. 22 den sonra daha hizlı çikmaya başlar dedi. Ama bazıları ile karşılaştıriyorum. Baya belirgin.. neyse bakalim sağlıklı olsun da…
Gayeninannesiyesim 198697 4.aydan sonra belirginleşiyor ama 7 aylık hamileyken hamileyim demesem anlamayanlar da vardı😊🙈
Fatmamuduk 198697 Valla kuzu geçen hafta karnım yok diye yakınıyordum 18e gümbür gümbür girdik bi anda karnım çıktı gören anlıyor artık 😅
198697 Fatmamuduk evet bi de hareketlerini hissetmeye başlayınca🤭☺️ Allahım sanki zaman hiç geçmiycekkk…😃
Mahbuss 198697 7. Aydayim daha küçücük göbeğim var yeni yeni çıkmaya başladı 🤭 Tabi bu bünye meselesi benim iç karnım geniş galiba o yüzden geç çıktı
Dyguklc 198697 o biraz ic karninla alakaliymis bide ben cok zayifim 40 kiloyla hamile kaldim o yuzden 12. Haftalarda hafif hafif vardi suan 17 yiz aksamlari sanirsin 5 6 aylik hamile gibi oluyorum anneminde xabuk cikmis benimde oyle
198697 Dyguklc hmm genetikte olabilir yani evet bi de iç karın meselesi var hayırlısı bakalım zamanla görücez sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🙏
Fatmamuduk 198697 Ben 50.700le hamile kaldım 18+3üm 53.700üm şuan ve 17de hissetmeye başladım tabi düzensiz ama çok güzel, Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🌹🙏🏻
Sibelezgi Bende 50 kiloyla hamile kaldim 3 ayda basladi belirmeye.suan 19 haftaligiz gayet belirginiz tekmelerimizde basladi.zayif olanlarda daha cabuk belirginlesio bence 😇
Rmeysa_1661 Sibelezgi bence iç karınla alakalı bir durum ben de ilk oğlum da 49 kilo ile hamile kaldım 6 ayda zor gözüküyordu karnım bunda da 57 ile kaldım şuan da 64 oldum 6 aydan sonra çıktı 😊
198697 Sibelezgi bilmiyorum vallahi ben normalde de biraz göbekliyim o yüzden ayırt edemiyorum bebek mi göbek mi 🤪