Elifirem Odaya geldiğimde sonda ve bez vardı zaten en fazla 1 saat sonra yürümeni istiyorlar sondayı cıkarıyorlar ilk ayaga kalkmak biraz zor oluyor sonrasında sorun olmuyor ben kendım değiştirdim bezimi çok şükür az biraz zorlandım ama sorun olmadı
MyLittleHeart Elifirem İçim rahatladı ya inşallah sezeryana gerek kalmaz ama kalırsa da kendim yapmak isterim
Tbusraaa MyLittleHeart Canım 2 ay 18 gün önce sezaryen Doğum yaptım spinal ile odaya geldiğinde hemşireler takıyor ama benim uyuşukluğum geçince WC de kendim yaptım hep sana tavsiyem kendine depend al sezaryen de ister ol ister olma çok rahat olacaksın kanaman boyunca
Elifirem MyLittleHeart ben de depend almıştım zorlanmadım. Belki de ilk olduğu hiçbirşey bilmediğim için öyle oldu. Şimdi ne yaparım bilmiyorum eğer zorunlu sezeryan değilse kendini şartlama sezeryana 😊 akışına bırak
Tbusraaa MyLittleHeart Aksine çok daha kolay oluyor canım. WC otururken geçir ayaklarındam dizlerine kadar çek kalkınca yukarı ben hep böyle yaptım ama acına ağrınada bağlı bir durum tabi
MiniKaya MyLittleHeart eğer zorlanmazsan kendin değiştirirsin ama zorlanırsan mecbur refakatçin değiştirir yani hemşirenin değiştirmesindense refakatçi değiştirmesi dha iyi bence
MyLittleHeart Elifirem Şuan normal gözüküyor bende normal istiyorum eğer sezeryan olursa diye ihtimalleri düşünüyorum 😂
Keskinoglu MyLittleHeart işte o çok kötü..çünkü egilemiyorsun. Mecbur wc ye yanındaki kişi götürüyor musluğu falan o acıyor uzaksa egilemiyorsun çünkü.bezi takmana çıkarmana yardımcı oluyor.
Keskinoglu MyLittleHeart esin varsa daha ne.o yardımcı olur.her sezeryan bir değil.belki iyi olursun kendin denersin yapabilirsin belki
MyLittleHeart Keskinoglu ya dönüşümlü kalır diye düşündüm gece mecbur kaynanam kalcak da gündüzleri eşim de olur
Emineerd MyLittleHeart hastaneden hastaneye değişiyor sanırım dedğim gibi taburcu olana kadar hemşireler değiştirdi
turansmom1 MyLittleHeart benim hemşirelerim çok iyiydi üç seferde sonda çiktıktan sonra bezimi onlar değisti ben zorlanıyorum diye☺
turansmom1 MyLittleHeart benim hemşirelerim çok iyiydi üç seferde sonda çiktıktan sonra bezimi onlar değisti ben zorlanıyorum diye☺
turansmom1 MyLittleHeart insallah benimkiler gibi denk gelir hem yaşıtım, hem kafa dengim. Sabaha kadar kahve sohbet ettik diyorum ki bazen annemi almasaydım da olurmuş😂
Busra-28 MyLittleHeart görümcemin yanında ben girmiştim. Hemşireler silip değiştirdi. Giysilerinide hemşireler giydirdi