CA01_ Hemsiremom banada tahminde bulunur musunuz 1 Eylül 2020 son adet tarihi doğum tarihim de 9 Ekim 2000
gamzeZeynep Hemsiremom yani kıza beziyor dediler ama ben hep erkek hissediyorum niyeyse baştan belli hep böyle hissediyorum
Zeynep248 Arzuadem hımm anladım canım hesaplamayı yapan kişi doğum tarihinin yanında son adet tarihini de istiyor ondan sordum
bs25 Hemsiremom Cinsiyetimiz belli oldu 😇 Oğlumuz oluyor 🙏🏼 Allahım hepimizin evladını kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼
Sevilay7 Hemsiremom benim kinede bakarmısnız lütfen son adet tarihim 20 Ağustos 21.05.1996 doguö tarıhim
Essyy Hemsiremom 22 haftaya kadar kız dendi son kontrolumde erkek dediler emin degilim açıkçası inanamiyorum😁🤭
Dyguklc BernaUludag78 bana 12 de erkek dedi o zaman gercekten orda kucuk bisey vardi sonra 13 de o kucjk sey gitmis kiz dedi 16 da kesin kiz dedi
Sevilay7 Hemsiremom 12 haftalık 3 günlük oldum ikili test Pazartesi olacak doktora da cinsiyeti sormadım belli degildir diye belli olda zaten doktor der diye düşündüm cin takvimine göre doğru çıkan varmı acaba