Mervetekmn HappyMom fındık badem ceviz 3-4tane çiğ olcak ama gebelik sekerım var. Kuru kayısı sade Türk kahvesı yanında 1tane
sanneaday Fificim bende öyleydim 4 ayım bitene kadar sürekli istiğfar ettim doktorum ilaç vermişti düzenli onu kullandım suan 34 haftalığım 2 haftadr tekrardan başladı
Halisedemir HappyMom hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren eşim evi cevizle doldurdu. Ondan önce de sürekli eşimin de benimde çay yanı tükettiğimiz bir besin o yüzden zorluk çelmiyorum 🥰😘
calciumoxalat Bende başta ceviz hergün 2 3 tane yiyordum, artık midem bulanmaya başladı. Cevizli sarma aldım bu şekilde yemeye devam ediyorum Taze ürün yumuşak oluyor şimdilik böyle devam ediyoruz
2010-2013 HappyMom normal sıradan bir meyve bile alamıyoruz ki bu pahalılıktan. Kuruyemişler bize çook uzak.🤷♀️
MeliSeliMelih HappyMom cevizi ve bademi bir gece önceden suyun içine bırakıyorum ve ertesi gün yaş ceviz ve badem oluyor çok lezzetli oluyo 💕 ve daha sağlıklı oluyor bu şekilde ki ben yıllardır bu şekilde tüketirim sadece hamilelik için dğl 🌸
Hamileyim-mutluyum mommysweet ben de ceviz çok yerdim tiksindim hamilelikten dolayı hergün yiyemiyorum maalesef aklıma geldikçe
A_Alparslan HappyMom tiksindim ya ceviz badem fındık görmek bile istemiyorum 🤷 ilk aylar da yedim tiksindim canım gram istemiyor kuruyemiş