Ebrumihrimah Ceviz yerken işkence çekiyorum resmen ağzımda büyüyorda büyüyor 🤦♀️ kavrulmamış badem fındık yiyorum
Fificim Eda1201 çok teşekkür ederim inşallah sizde bebeğinizi kucağınıza alırsınız çok az kalmış 🙏🏻 Banada öyle geliyo ben hamilelikten keyif alamayacakmışım gibi hissediyorum inşallah yanılıyorumdur 😔
_sevilcnklc Ben yemiyorum yiyince midemi bulandırıyor hele ki ceviz çok yağlı geliyor bana yemeyi kestim 10haftalığım inşallah bi zararını görmem
Rengin_27 Ben çok severdim aylarca tükettim 37.haftamdayım ve ne yazık ki 35.haftamdan bu yana bıraktım midem almıyo hakikaten artık, çünkü her gün bir avuç karışık çerez tüketiyodum ama artık mümkün değil, iki hafta oldu 2-3 kez ceviz tüketebildim sadece
Ebrus553 Fificim bende öyleydim taki 16. Hafta ya girene dek birden geçti inşallah senin de öyle olur
didemblr Hepsini çiğ olarak yemek daha sağlıklı. Bir de kuru üzüm kuru dut gbi demir bakımından zengin yemişleri portakal, greyfurt ya da mandalina suyu vs ile içmek çok daha yararlı. C vitamini demir emilimini artırıyor kızlarrr🥰🐣💓💥
Arzucan5458 Ben her sabah 3 tane büyük ceviz yiyorum karnına öğlen acıkınca badem kaju karışık ikindi de falan fındık akşam da karışık yiyorum 36+1im
nur2 Antep fıstığını arastirdim günlük 10 tane yenebilirmiş protein açısından yanlis bilgi mi bilmiyorum
Eenn41 HappyMom bazen cevizde de kuruma o yerlerinde kararma oluyo onu da mı yememek lazım o zaman antep fıstığına bakarsak
Gulsurmeli Cevizi ilk haftalarımda çok yemiştim artık yiyemiyorum midemi aşırı bulandırıyor antep fıstığı fındık vs yiyorum🤗