Mom433 Nasippp çekmişler sağolsunlar ben kimseyi çekmedim bekliom 28 idi 25 e düştü kaydetme sayısı eşimde gece gelck tl yuklyck 10 tl var cüzdanda die kullanamioz kuponu
Nasippp Mom433 aynen bende de bayadır 10 ₺. Var her seferinde cüzdanıma yüklemeden alıyorum unutuyorum orayı 😂
Deletedmom79 Drydrya deneme amaçlı 20₺ ürün ekledim sepete hemen aldın da koleksiyon indirimi kullan diye seçenek çıktı
naside6565 Deletedmom79 ben yaptım direk önüme çıktı zaten trendyol cüzdanımla alış veriş yapman gere diğer şekil olmaz
Deletedmom79 naside6565 zaten ben oraya yükleyip yapıyorum alışverişlerimi yaptığın alışverişin %2sini veriyor ya biriktirip sonra ordan da birşeyler alıyorum
Deletedmom79 ArasisMom instagram da gördüm canlı yardıma bağlanıp sormuşlar kaydeden kişilerin sürekli aktif olması gerekiyormuş
ArasisMom Deletedmom79 bende baglandım kaydeden kişilerin hatası yüzünden olmuş. Birden fazla hesapla katıldıkları için iptal olmuş
Mehtpsahn_53300 indirim kuponlarım kısmından ulaşabilirsiniz kızlar girince direk görünüyor paylaş kazan koleksiyonu diye bn hala kararsız kaldım nerde kullanablrm diye ne alaym die😂
Muzicannn Mehtpsahn_53300 Bn bebek bakım çantası aldım. Papyon baby kids yaZıyor ya ondan. İnşallah işimi görür. Kotu yorumlarda vardı iyi yorumlarda. 25 TL kuponu ile 47 TL oldu. Cüzdanı aktıf edıp 10 TL yukleyınce de 20 TL ordan gelmişti. Yanı 27 TL’ye almış oldum.