naside6565 Deletedmom79 sepete ürün ekleyin onun altında yazıyor koleksiyon 25 TL kullan diye oradan bas kullan ben kullandım bile👍🤗
Hilalgc Cüzdana.kartinizdsn para.eklemek gerekiyor ben kredi.kartimdan 25 TL cüzdana ekledim ondan sonra alışverişimi yaptım 25 koleksiyon indirimini kullandım sonra.cuzdan da.karttan.yukledigim 25 TL den 20 TL mi geri kartıma attım
Deletedmom79 Hilalgc önce cüzdana para mı yüklemek mi gerekiyormuuş bende direk ödeme yapmaya çalıştım
Nasippp Benim koleksiyonu kaydeden 45 kişi gözüküyor ama şimdi canlı yardıma sordum yüklenmicek galiba anlamadım 😂 nasıl bir iş 😅
rabiass Nasippp çünkü bütün koleksiyondan geri çekmişler bazı hanfendiler. Parası yatanlar kaydettikleri koleksiyonları geri siliyolar 200 koleksiyon kaydetmisim 28 kişi kaydetmiş bni. Sonradan geri çekmisler 18 kaydedilme var . Hakkımı helal etmiyorum . İşleri bitince bizleri de dusunmemisler malesef 😑
naside6565 Deletedmom79 ben yaptım direk önüme çıktı zaten trendyol cüzdanımla alış veriş yapman gere diğer şekil olmaz
beyzafatih Bana da yüklemiş yarın cüzdan para yükleyip alışverişi yapicam ürünleri sepetime ekledim bile
Mom433 beyzafatih geri çekiolr silmişler sağolsunlar bende para yüklemeden kullanmiom eşini bekliom gece gelck atarım dedi gelince 28 kişi idi 25 e düştü çekmişler kaydedenlr geri bide öle birşey var
Nasippp rabiass işin garibi bende hala 45 kaydedilme yazıyor anlamadım valla. Bende kaydettiklerim hala duruyor kimsenin hakkına girmemek adına bekledim çekmedim ama öyle yapanlar varsa da bilmiyorum 🤭😅
rabiass Nasippp bnde bekledim ve hâlâ bekliyorum yazık o kadar uğraştık yani ne diye insanlar hep kendilerini düşünüyo 🙄
Deletedmom79 Nasippp 25₺ altında bir ürün eklesenize sepette çıkıcakmı benim bi tanıdığıma hiç bildirim falan gelmemiş ama sepete ürün ekleyip denedi oldu
Mom433 Nasippp çekmişler sağolsunlar ben kimseyi çekmedim bekliom 28 idi 25 e düştü kaydetme sayısı eşimde gece gelck tl yuklyck 10 tl var cüzdanda die kullanamioz kuponu
Deletedmom79 Drydrya deneme amaçlı 20₺ ürün ekledim sepete hemen aldın da koleksiyon indirimi kullan diye seçenek çıktı