Melisinan Kızlar merhaba çok merak ediyorum, hamileyken neler yasaktı daha yeni gebeyiz be yesek nenyemesek bilemiyorum. Özellikle canım etsiz çiğ köfte istiyor yiyiorum ama bugün yemeyin gibi şeler okudum fikirleriniz alalım 😚
Ebrumihrimah Melisinan ay şu cigkofteye için bende burda beklim kaç gündür canım istiyor 10 haftalık olmak üzereyim azcıkta olsa yesem birşey olur mu
Gulsen4224 Melisinan etsiz ise yiyebilirsin cnm az pişmiş et ve yumurta pastörize edilmemiş süt ürünleri Civa oranı yüksek deniz ürünleri asitli içecekler Bitki çayları bunları yememeye içmemeye dikkat et cnm🌺
Zehraerdgn Melisinan 16. Haftamdaym canim asiri derecede sicak sicak midye istiyo ama gel görki en net yasaklardan biri bu yiyemicem canim cok istesede😭
Melisinan Gulsen4224 yaa çok teşekkür ederimmmm 🥰🥰 çiğ köfte bayağı yemiltim öle de okuyunca açıkcası tedirgin oldum azcık
Gzmskr Yoğur süt muz ceviz kasa peynir meyve çok tüketmeye çalışın bunlar bebeğe gelişimi için çok önemli.Cigkofteyi bende çok severim akıla kalmadan önce çok yerdim 🤣Şimdi biraz azalttım ama yine yiyorum.Etsiz yiyebilirsniz bir sıkıntısı yok bildiğim kadariyla ama çok abartmamak lazım 🤣
merve8026 Melisinan çiğ köfteye aş ermişsin 😄benimde canım isterse evde kendim yaparım et koymadan bişey olmaz
Gulsen4224 Melisinan yok cnm bende cnm cekti etsiz yedim sıkıntı olmaz etsiz yendiğinde sonuçta kısırlık bulğur ne zararı olucak değil mi🥰😘
annebali12 ssnnmmm ben daha yeniyim 4+3 aşerdiğim iki şey oldu turuncu yaş hurma ve çiğ köfte. İkisini de 5 gündür deli gibi yiyorum🙊
guzelkizimbenim Şimdiki çiğ köfteler zaten etsiz oluyo ben iki gün üst üste bile yemiştim ilk 3 ay çok yedim zararlı diye duymamıştım 24 haftalık olduk çok şükür iyiyiz
Gulsen4224 19231923 yeme cnm Hamilelikte az pişmiş yumurtanın salmonella bakterisi gibi gıda zehirlenmesine neden olabilecek bakteriler içerebileceği belirtiliyor. Salmonella bebeği direkt olarak etkilemese de sizi çok hasta etmeye yetiyor. İyi pişmiş yumurtada bakterilere rastlanmıyor. Yumurtanın sarısının ve beyazının katı olana kadar pişirilmesi öneriliyor.🌺🌺
Haticeyuce31 Melisinan ben oğlumda 9 ay boyunca deli gibi yedim cogkofte valla canim ama etsizdi doktoruma soyledim dayanamıyorum cok canim istiyor dedim etsiz olursa yiyebilirsin dedi bide sakatat onermiyorlar ve taze nane canim bunlari onermiyorlar diger hersey dozunda Ama özellikle muz ceviz findik fıstık pekmez avokado bunlari hemen hemen hergun tüketmeye cqlis