Selam anneler yardımınıza ihtiyacım var pazartesi günü tetanoz aşısı oldum aynı gün kan testide verdim kadın doğum doktorum istemişti bugün kan test sonuçlarımı göstermeye gittim doktor cpr yüksek çıkmış vücudunda enfeksiyon var dedi hamileligimin başından beri idrar yolu enfeksiyonum var ve doktor ilac verdi kullandim ama bi türlü geçmedi bana covid testi yaptır pozitif olabilirsin dedi sağlık ocağındaki doktor aşıdan sonra halsizlik sürekli uyuma istegi ben hamile kaldığımdan beri ve öncesinde hiç gündüzleri uyumam. Normalde alerjik biriyim burun akıntim nefes alamama hapşırma hep var o yüzden ayırt edemiyorum ama sanki gözlemlerime göre burun akıntım fazlalaştı gözlerimde yanma var bu önceden de vardı alerjik oldugumdan kaynaklanıyormuş göz doktoru öyle dedi covid testi yaptıramam çünkü hala mide bulantılarım var 4 aylık hamileyim dişlerimi fırçalarken bile hala midem bulanıyor hastaneler tıklım tıklım oraya girsem virüs degilsem bile hastalık kapar gelirim bilmediğimden soruyorum covid testlerinde hamilelere öncelik tanıyorlarmı ☹ teşekkür ederiim