Burcu3506 Burcu-2910 daha var canım olmaması normal ben 44. Gün doktora yazdım 2 hafta daha bekle dedi 45. Gün soğan suyu içtim bu arada 2 saat sonra adetim başladı tesadüf mü etkisi var mı bilmiyorum
Burcu-2910 Burcu3506 canım ben korunmadım ya o yüzden soğan suyu içmek istemiyorum şans bide kürtajdan sonra içimiz temiz oluyor ya korkuyorum bide bekleyecem 2 ay olana kadar bakalım bitti mi peki adetin
Burcu3506 Burcu-2910 bitti canım eskisi gibi 3 4 gün civarı sürdü hiç karnım ağrımadı eskiden agrırdı. Doğru diyorsun sen korunmuyordun belki hamilesin bile😄
Burcu-2910 Burcu3506 yok canım zaten hayırlısını istiyorum sadece aynı acıyı tekrar yaşamak istemiyorum peki 1 ay olduğu zaman akıntın çok oluyor muydu bende aşırı uyku hali varya sende böle bişe varmıy dı
Burcu3506 Burcu-2910 yok canım akıntım olmadı çünkü 30 gün kürtaj kanaması olunca ilaç kullandım ve akıntım tamamen kesildi uyku dersen ben zaten ömrüm boyunca 10da uyudum😄
Burcu-2910 Burcu3506 bende kürtajdan hemen sonra ilaç kullandım antibiyotik falan ama su son 1 hatadır hep akıntım oluyor
Burcu-2910 Burcu3506 kürtajdan sonra yumurtlama olıyormıs zaten kadınlar hamileyken bile oluyormus bu
Yasemin0728 Wonderwoman aynen benimde 2 ay gelmedi zaten düzensiz adet görüyorum doktor söktürücü vermişti hap kullandım öyle gelmişti adetim