aybarsdefne Minikbiranneee kafasına göre uyduruyor arkadaş banada kız bak belli dedi nasıl belli dedim görünüyor diye işaretlemiş o bacağı dedim erkek çıktı
ilknirvanam123 aybarsdefne saka gibisiniz dayanamadım cevap yazdım kafasından atıyor ne ya size tahmin yaparken kesin veya yüzde yüz mu dior öyleki doktorlar bile yanılabiliyorken.. siz bu kadar cahilseniz kadın napsin …
Gulsen4224 aybarsdefne neden ukala ukala konuşuyorsunuz ki bence sizin zorunuza gitti kafanıza kız bebeği dondurmuşsunuz ben erkek dedim diye dikleştiniz tutanlar var bana yazanlar da var doğru düzgün konuşun
Minikbiranneee aybarsdefne ultrasona resminizi attınız mı merak ettim ☺️☺️Bende kendi bebeğimi merak ediyorum yaa cinsiyeti kaç haftada net söyledi size
aybarsdefne Minikbiranneee 3 buçuk gibi belli oldu hayırlısı 😂ilk gittiğim doktor söyleyemem dedi başka bi doktora gittim o söyledi
Minikbiranneee aybarsdefne yaaa ben de merak ettim sizin gibi ilkim kız 🙈erkek olursa aybarsımız gelecek 🙈🙈
aybarsdefne ilknirvanam123 ben ondan tahmin istemedim başka bişey için atmıştım oda yorum yaptı bide kesin kız diyor cahil olan sizsiniz hemde aşırı
Gulsen4224 ilknirvanam123 teşekkürler cnm gereksiz konuşmuş işte boşver hamile diye kimseyi kırmamaya çalışırdım ama canımı çok sıktı böyle konuşması allah büyük
ilknirvanam123 aybarsdefne yorum beklememiş ama yaptığı yoruma epey dikkate almışsınız dert etmişsiniz kendinize ki bu kadar cahilsiniz😀
aybarsdefne Gulsen4224 erkek demedin kız dedin ısrarla bacağı o dedim yok kız belli işte diyip durdun sonra ben doktordan öğrendim erkek olduğunu yine aynı şekilde saçmalıyırsunuz insanların umutlarıyla oynamayın !
aybarsdefne ilknirvanam123 niye dert edicem allahtan gelir çocuk benim kızdıgım bacağı dediğim halde wajina gördüğünü iddia etmesi siz cahilsiniz ve cahilin avukatlığını yapıyorsunuz