ozgeya okunmusciklet Medicalpark Hastanesi Volkan Emirdar. Harika bir doktor. Kendisinde doğum yaptım çok da memnun kaldım.
beyzanur_guclu18 okunmusciklet tabikide buca doğum evi hatice burcu çınar çok memnunum inşllah doğumuda orda yapıcam çok ilgili ve araştırıcı bir doktor
heyecanlibiranne_ okunmusciklet Karataş Hastanesi’ne gidiyorum. Çook çok memnunum doktorumdan canım. İrem Hepyılmaz 😍
okunmusciklet DenizGzm yengemde atasağlık da doğurdu ama hastane çok eskimiş gözüküyor aldıkları oda falan birde süsleme yapcaz fotoğraf olcak diye 2 3b fazla almışlar 2 tane balon bir tanede kağıda bebeğin adını yazıp kapıya asmışlar bu kadar o yüzden ön yargılıyım biraz ata sağlığa😅
DenizGzm okunmusciklet ben herşeyi sordum hepsi için de 4 bin dediler canım ama şu pandemiden dolayı izin vermiyorlar zaten bişeye :) Benimde kuzenim doğum yaptı orda odaları falan gayet iyi aslında ama bilemedim :) yengeniz ne zaman doğum yaptı ki orda
okunmusciklet DenizGzm geçen yıl temmuzda canım yaptı gerçekten kötüydü neredeyse 7 8 b civarı harcadılar ama hiç bişey yoktu yapılan 🤔
okunmusciklet ozgeya evet o doktoru biliyorum ama biraz pahalı medical parkın muayene ücretleri sanırım değil mi siz ne kadar ödüyorsunuz acaba birde doğum için fiyat aldınız mı
heyecanlibiranne_ Helen17 ben gidiyorum canım. Doktorum İrem Hepyılmaz. Çoook çok tatlı bir bayan kendisi. Ne sorsan açıklamalı bir şekilde cevap veriyor. Çok ilgili ve alakalı. Ne zaman mesaj atsam müsait olduğunda mutlaka dönüyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum 😍
Hardcandy Helen17 ben bir sene boyunca gittim 5 gun once yaptin orda doğumumu, onceki dogumumu egepolde yapmistim hic memnun kalmadım, karatas cok daha iyi, sorularinizi alabilrim hanimlar 😉🌼
Sukran_ygnc Helen17 evet güzel Bi hastane ama arzu değirmenci akar doktoru önermem başka doktora gidin bence
Babypnd Ben Tahir Özgüder’e gidiyorum çok memnunum . Şirinyerde özel kliniği var nasipse doğum çınarlıda olacak 🌸
Angels-35 Babypnd merhabalar bende doktor değiştiriyorum 20. Haftadayım tahir beye gitmeyi düşünüyorum iyi bir doktor diye duydum çınarlıyı bilmiyorum ama nasıl bir hastane doğum şartlarını konuştunuz mu
Oykuaygun Aylinimsi merhabalar muayene ücreti ne kadar o hastanenin birde doğum ücreti bilgisi aldınız mı
Helen17 Aylinimsi ben büyük kızımı orda doğurmuştur ama hiç memnun kalmadım rahimimde yapışık lik bıraktılar şimdi orda doğurmak istemiyorum
Oykuaygun heyecanlibiranne_ hastane için kötü yorumlar yapıyorlar, pis gibi. Siz memnun musunuz. Bende hastane arayışındayım da 🤦🏻♀️
Aylinimsi okunmusciklet m Helen17 anlıyorum benim kuzenlerim hepsi orda Doğum yaptı biz çok memnun kaldık üzüldüm sizin adınıza geçmiş olsun
ozgeya okunmusciklet güncel fiyatı bilmiyorum malesef, ben doğum yapalı 2 sene oldu☺️ O zamanlar 4.500dü doğum ücreti, muayane ücreti de 150 idi.