Gulsen4224 Dilara8228 amin ama zararı dokunmayacaktır bebek geliyor sonuçta 😂🤭rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm 🤲🏻😘
Dilara8228 Gulsen4224 o benden daha çok kiz istiyor bakma böyle dedigime çocuklara alışverişe gidince önce kız reyonuna gidiyor sanki kizi var 😂🎈 amin seninde 🙏🥰😍
Gulsen4224 Dilara8228 ayy ne güzel işte inşallah rabbim nasip etsin benim eşimde öyle kıza hasta kızım olsun seni takmayacağım kızımla yatacağım diyor bende inşallah diyorum 😂takıntılar kız bebeklerine 🥰amin cnm cümlemizin gönlüne göre
Swlatmn Kızlar merhaba bişey sorucam pazartesi ikili testte doktor yüzde 90 kız dedi 13+3 iken bende birüsürü alışveriş yaptım ama sonradan okuyorum ilerleyen haftalarda değişen oluyormuş başına öyle birşey gelen varmı acaba
Swlatmn Gulsen4224 canım ikili testte başka doktora gittim ondan önceki hafta kendi doktorum daha erken 15 16 olsun öyle söylerim dedi bende dayanamadım ikili testte doktora demiştim hocam cinsiyeti görüyomusn uz diye oda 10 dk sonra birden yüzde doksan kız dedi bende çok sevindim daha da bişi sormadım oda hiç. Bişi demedi bende çıkışta birüsürü alışveriş yaptım😂 ama sonradan okudum çok değişen olmuş aklım karıştı
Gulsen4224 Dilara8228 aynen öyle oğlumda kızımız olucak diye tutturdu ben oğlan diyordum içime doğuyordu bunda ses etmedi😂😂
Gulsen4224 Swlatmn inşallah olmaz cnm hayırlısı olsun doktor ihtimal vermiş diğer kontrolün de sor bakalım 🤷🏻♀️🤭
aybarsdefne Swlatmn ikili testte öğrenebiliyormusunuz 😂😭🙈bende bugün kan verdim perşwmbe çıkacakmış haftaya ultrasona mı alacaklar tekrardan
Swlatmn aybarsdefne canım detaylı bakıyor ikili de zaten renkli ultrason ile yarım saatten fazla baktı kan so ucun da daha çıkmadı 4 5 güne çıkar demişti ama henüz aranmadım gittiğim doktorda prof tu bende güvendim birsürü alışveriş yaptım bakalım hayırlısı olsun artık
Swlatmn aybarsdefne hayır sonuçları kan da çıkınca kendi doktoruma götürcem sonuöta down sendromu varmı yokmu diye bakıyor aslında ensesine falan ölçüyor ama ben sormuştum cinsiyeti görebiliyorsunuz diye oda 10 dk falan baktıktan sonra yüzde 90 kız dedi
Gulsen4224 Dilara8228 ahahah😂😂sizinki maşallah baya baya erken başlıyor kız demeye rabbim nasip eder inşallah🤲🏻🤲🏻