aybarsdefne Dilara8228 https://imgyukle.com/i/ToxbW1 Benimkinede yorum yaparmısınız bugün öğrenirim diye gittim doktor söyleyemem dedi 😒
Gulsen4224 Dilara8228 kesinlikle cnm insan olmayandan istiyor rabbim gönlüne göre versin inşallah benimde bir tane oğlum var %80 ihtimal verdi kız diye burda değişenler varmış korkuyorum heveslendim de o kadar😂🙈
Dilara8228 Gulsen4224 benim 2 oğlum 6 aya kadar kızdı sonra erkek oldu 😂 dün kontrole gittim dedim hocam rica ediyorum tahminde bulunmayın net gösterdiği zaman söyleyin diye tamam dedi adam 🤷♀️😂🎈
Gulsen4224 Dilara8228 ahhha😂😂Allah seni ama iyi demişsin umutlanıyoruz sonra ya😂rabbim inşallah şöyle güzel bir kız bebek sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cnm🥰🙈
Dilara8228 Gulsen4224 Evet valla bana yanlışlik ile deseydi kiz başlamıştım şimdiden alışverişe 😂 amin amin herseyin hayırlısı olsun rabbim Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰🎈
izmirsibel Gulsen4224 doktor erkek dedi başta sonra özelde kıza benziyor dedi 😂😂 hayırlısı olsun sağlıklı olsun da yeterli 🙏❤️😍
Dilara8228 Gulsen4224 Nasil anlıyorsun ya tahmin mi yoksa yani ney ben dünden beri bakıyorum ama boş bakıyorum 😂
Gulsen4224 Dilara8228 yani iki erkek bebişten sonra kız olduğunu duyunca dükkanı toplayıp çıkardın galiba 😂😂🥰