Omerve19 Gulsen4224 aynen oyle tedirginlik tavan yapiyor ilk gebelik canim ondan oluyor sanirim zaten
Omerve19 Mondly sorun yok dedi cok şükür canim ben asiri tedirgin bi insan oldugum icin doktorum sag olsun her hafta mutlaka cagiriyor ve daha ben sormadan her seyi anlatiyor. Insallah sag salim kucagimiza aliriz hepimiz bu sekilde psikoloji cok zor
Mondly Omerve19 kötü düşünce kötülüğü getirir derler sen güzel düşün rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Omerve19 Bir_Prenses_Annesi tek basina kullanamazsin dedi doktorum yani ne zaman cok kafana takarsan gel burda bakariz biz dedi ama zaten suyum da fazla basindan beri yani bi problem yok diyor doktorum olsa zaten eminim benden once o tedirgin olurdu sadece emin olmaya calisiyorum
Omerve19 Bir_Prenses_Annesi yok maalesef ped gibi bir sey degil boyle gazli bir bez gibi icine turnusol kagitlar koymuslardi hemsireler hazirlayip verdi. Hatta ben doktorumu arayip eczaneden falan aliyim mi diye sordugumda kendin yapamazsin demisti hakliymis ben anlayamazdim nasil kullanacagimi