Melikekpln Dun doktora gittim 4+3 kesemiz göründü şükür ama henuz bebek yoktu, bos gebelik mi degilmi dedim 2 hafta snra gel bos mu degilmi o zaman gorururz hemde kan tahlili yapariz dedi 🤷🏼♀️Siz ne zaman gordunuz bebeklerinizi bugun 4+4
Kimyon Melikekpln bende 4+3 de gittim doktora gittim bize tam kese bu demedi ama haftaya randevu verdim kalbi duymak için
Cemrenur Melikekpln bende 4+3 de keseyi gördüm 6+6 da bebeği ve kalp atışını gördük bizi de 2 hafta sonra çağırmıştı 🌸
Haticee0393 Bende yarın gidecem kızlar tam 5 olduk bugün dünkü beta değerim 2228 di karından ultrasonla görünür mü sizce kese
Sbrcgr Aynı haftamız ben de şuan 4+4 üm ☺️ Ben 4+1 de gördüm bebek çok küçük haftaya bi daha gel dedi bana
Ohaezgi Melikekpln 5.haftalıkken bebeğimi öğrendim keseyi ve bebeği gördüğünü söylemişti doktor ben pek göremesemde😂 7.haftada kalp atışını duydum şükür 🤲🏻Şuan 26+2 haftadayız kızımla🧿🌸
Ftm_binboa17 İki hafta önce 4+3 demişti keseyi gördük bu gün iki hafta oldu gidecek inşallah kalp atışını duymak falan nasip olur ☺️
Gzdnrkls05 Haticee0393 aynen ama doğum yapana kadar bitmiyor endişeler birşey olcakmi kalp atışı varmı kese varmi 2 li 3 lu tarama ayrıntılı ultrason derken korkular bitmiyor rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah 😊
Kimyon Herkesin farklı oluyor beta değerine göre mi ölçülüyor acaba? Kimi 6.hafta da kimi 5. Hafta da duyuyor kalbi
Berfininannesi Melikekpln Bende 4 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu ama bebek yoktu 3 gün önce gittim bebekte göründü sizinki daha erken inşallah en kısa zamanda görünür 🌹
Tugceasl Melikekpln 5+2 de öğrendim 7 +4 kalp atışını ve bebeğimi gördüm şimdi 20+3 oldu çok şükürler olsun 🌼🤲🏻