deletedmom351 Selinnusta Benimde erkek dün muayenede açılman yok 40. Haftaya kadar bekleyeceğiz dedi 37. Haftam ama ben beklemek istemiyorum.
Ozteber Btlgnlty açılma fln varmıydı ay bende 40 beklemek istemiyorum ya😊 amanında zamanında gelsin tabi de
Fatmir Bizde 38 haftaligiz dün ufak sancılar cıktı ama açılma yok belimde ağrılarım var bekliycez dedi doktor
Mehdisram Bende şurda bekliyim ☺ Biz 38 olduk oğlumla merak ediyorum erkek geç mi geliyor diye hafif ağrışarım oluyor nadir ama bilemedim 🤷♀️
Kubraa4334 Valla kızla erkekle ilgisi yok bence 38olduk hala gelesi yok prensesin belirti bilee yokkk🤷♀️
deletedmom351 Kubraa4334 Erkek biraz daha geç geliyormuş canım bende öyle duydum ama tabii ne kadar doğru bilmiyorum 🤷♀️
Kubraa4334 Esa@Figen#974132@Zeyyez#974139 Burdan bebeğime sesleniyorummm ! ...sen bir kızsın ona gore davran artık lutfen bekletmee sabırsızlanıyorum artik çok özledim seni 💗💗💗
YazCilegi deletedmom351 Ben 35+1 im bebegımın kafası hala yukarda. Suyum ve bebeğimin sağlıgı iyi oldugu sürece dönmesini ve sonrasında normal doğumu beklicem. Bende sizin kadar sabırsızım ama imkanım varken beklerdim 🤗
deletedmom351 Aliyahyaannesi HaticeKbraimek BeyzaGnaydn Gulsen55 Zeyyez Figen NobleMom Demek ki genel olarak 37-40 arası gerçekleşiyor normal doğumlar. Gerçi 42 falan duydum ama rabbim herkese hayırlı doğumlar versin kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. 37. Haftam inanın insan bekleyemiyor bir an önce doğsun istiyor. 🤗🤗🤗
Btlgnlty Ozteber akşam üstü 5 de suyum geldi doktor yatış verdi 1 santim açılma var dedi ebeler suni sancı vermeden kendi sancımı bekledim 13.05.2018 saat 12:45 Doğum gerçekleşti ☺☺
HaticeKbraimek Benim 38+6 doktor beş güne kadar gelmezse ben müdahale edeceğim dedi 41 e kadar bekleyenleri nasıl bekletiyorlar 😒 bebeklerinizin kilosu nasıl ?
deletedmom351 HaticeKbraimek 42 falan olan var aslında bilmiyorum bu kadar beklemek iyi değil bebek kakasını falan yiyormuş maksimum 40 olsun hadi 42 nedir? 😂😂 Kilosu da 2800 benim bebeğimin 37. Haftam gerçi biraz zayıftı zaten ama çok şükür sağlığı yerinde.