firdevs MervezkanYamal biz elele offroad trawel aldık bugün geldi gayet güzel canım kullanmak da nasip olur inşallah 🙏
Pasaannesi MervezkanYamal bizde beneto bt500 almayı düşünüyoruz hem güzel ve kullanışlı hemde diğer travel sistem bebek arabalarına göre daha uygun
Elif4334 MervezkanYamal ben çift yönlü aldım sanki travel sistemlerde çocuk rahat oturamıyo gibi geliyo bana ve çok ağır geliyo o yüzden çift yönlü aldık çok da memnunum
MervezkanYamal Yakınımda büyük mağaza olarak civil var oradan almayı düşünüyorum ama markalarda kararsızım 😔
deletedmom351 MervezkanYamal Canım civilde en son baby enzo markasında çok iyi indirim vardı ama hala var mı bilmiyorum. Sürekli takip etmek gerekiyor.
parasetamoll Ya birşey sorucam hazır bu post varken bu travel setleri yani puset olan arabalar bunlar bebek büyüyünce kullanılır mı ki? Hep merak etmişimdir 🙈 bazen çocuklar 3 yaşına kadar da araba kullanıyor
deletedmom351 MervezkanYamal Ben Wellgro q3 alıcam o markaya bakmadım pek ama Civili dedin ya o yüzden aklıma geldi.
GecesMom Fulyag 3.190 tl araba ve ana kucağının fiyatıydı. Ana kucağının takılması için kullanılan aparat ayrı satılıyordu( ki araştırdım heryerde ayrı satılıyordu) 100 tl de onun fiyatıydı. Toplamda 3.290 tl ye e bebekten aldım. Mamaspapasta da aynı fiyataydı
Fulyag GecesMom evet fiyatı genel olarak böyle biz de ocarro almayı planlıyoruz ama bir yerlerde indirim oldu mu diye merak ettim 😊
GecesMom Fulyag ben henüz almayı düşünmüyordum acelesi yok 1-2 aya alırım diyordum ama döviz kurunun hali malum. Benzin kıyafet alışveriş derken inanılmaz fırlayacak bunlarında fiyatları bu sebeple hemen aldım. Sizede tavsiyem o yönde