26 haftalık hamileyim.25 haftalıkken doktora gitdiyimde suyumun biraz çok birazda bulanık olduğunu öyrendim.Doktor suyu az içmemi söyledi.Böyle oldukta sorun oluyomu sizdede böyle oldumu?

PervizAyka Suyumu az içmenizi söyledi 🙄 benim de 24. haftada suyum fazlaydı ama asla suyu azalt demedi aksine en az 2-5/3 lt. Meyveyi ve hamur işini azaltmamı istemişti özellikle pirinç pilavı vs. Burda ki arkadaşlar da bi cevaplasın ama su çok çok önemli gebelikte, az içmek idrar yolu enfeksiyonuna davetiye çıkarır en basiti.

PervizAyka şöyle suyunda fazlası zarar tabiki ama 2 lt günlük tüketmen gereken su miktarı zaten

PervizAyka aksine daha fazla içmeniz gerekmiyor mu suyun daha fazla azalmasın diye 🤷🏼‍♀️ Bence başka bir doktora daha muayene olun her diploması olan doktor olamıyor bazen ne yazık ki 🤦🏼‍♀️

PervizAyka o zaman bunu bna böyle dediler diye doktorunuza sorun içtiğinz suyu da bi gözden geçirin kaç ltre onu da dontora sorun

PervizAyka suyun azlığı veya çokluğu annenin su içmesiyle çok alakalı değil suyu az iç diyen doktor ile ilk kez karşılaştım doğrusu benim 2. Gebeliğimde suyunun çok olduğunu söylemişti doktorama gebelik şekerinden şüphelenmişti ben o zaman şeker yüklemesi yaptırmamıştım şekere yüklemesi yapıldı ama sonuç normal çıktı sonra da bir sorun yaşamadık suyunun fazla olması eğer şekerle ilgili bir durum yoksa çok da endişelenilecek bir durum değil diye biliyorum ama bulanıklık konusuna bişey diyemeceğim

PervizAyka kendi doktorun ne derse onu yap canım bi daha sor bence suyun fazla diye su içmeyi azaltma 4 5 litre mi içiyordun ki

Dilara1503 Yok ya o kadarda su içmiyodum ultrasonda bakan doktor söyledi suyu az iç diye kendi doktorum söylemedi,karnın şişecek büyük gözükücek falan dedi