Kizimveoglumm NeslihannK senin tavsiyen ile gittim canım mükemmeldi gerçekten ali bey herşey detaylıca söyledi dedigin gibi cok güzel fotograflar vee cd verdi raporu falan herşey detaylıca verdi sanada yazamamıştım burdan bunuda yazmış oldum eşimde cok beğendi cok teşekkür ederim 😇👣🥰
NeslihannK Kizimveoglumm Ya çok mutlu oldum vesile olabildiysem ne mutlu 🥰🥰🥰🥰 Sağlıkla al kucağına insallah kuzuuum 💕
umutbaby Mplt Şişli de Osman Özyurt hocaya gittim ben özel muayenehane 450 TL verdik çok güzel ilgilendi herşeyi detaylı bi şekilde anlattı çok memnun kaldım ben
tazegebee Mplt ben daha yeni cuma günü yaptırdım bakirkoy uzmanlar tip merkezinde 300 tl ridvan bey doktorun adi. cd veriyor 2 tane renkli a4 kagidina basılmış ultrason görüntüsü 3 tane normal ultrason kağıdı veriyor. 40 dakika falan detayli inceliyor. baştan 2 3 dakika eşini alip bebegi onada gösteriyor. ilgili ve konuskan bir doktor ben cok memnun kaldim tavsiye ederim. sorulariniza nazik bir sekilde cevap veriyor.
Gigy Mplt Doç Dr Ali Ekiz şahane bir perinatolog, Ataköy’de muayenesi var ,GOP kadın sağlığına da geliyor 550 TL ,çok güzel anlatıyor açıklıyor ve sonra tekrar yorumluyor,ben riskli gebelik Grubundayim inanılmaz süreci yönetiyor ve uzun bakıyor
Gigy NeslihannK ay mükemmel bir doktor 🤩canımız ,her şeyimiz bizim gerçekten burada da çok görüyorum her giden çok memnun
Tospikveannesi ZehraMelek bende nisada yaptırmıştım Reyhan hanıma ama memnun kalmadım çok kısa sürdü bi renkli foto ve içinde kısacık görüntüsü olan bi cd verdi üstelik eşimide içeri almadı
ZehraMelek Tospikveannesi ya eşleri içeri almamaları çok saçma zaten hiç göremiyolar o kadar para veriyoruz bari bunda alsalar zaten sosyal mesafeye maskeye uyuluyor.Uzaktan izleyebilirler
Tospikveannesi ZehraMelek odasıda gayet uygundu oldukça büyük ama dedim ya hiç memnun kalmadım tavsiye etmiyorum daha ilgili bir yerde yaptırın sonuçta az bir parada vermiyoruz