Mplt Merhaba, detaylı ultrason için İstanbul Avrupa yakasında hastane önerisi ve fiyat bilgisi verebilecek olan var mıdır? hangi haftada yapılmalı acaba?
NeslihannK Mplt istanbul yenibosna Atakoy towers Doç Dr Ali ekiz 550 tl detayli ultrasyon ücreti renkli görüntüleme cd rapor eşinizle beraber girebiliyosunuz bilgisayardan degil duvarda büyük projeksiyondan izliyosunuz kesinlikle tavsiye ederim Ali hocam mükemmel bi insan 🙏
ElifLinam Mplt medipol mega bağcılar prof dr gokhan bey (perinatolojı) 750₺ çok memnun kaldım 🙏🏻45 dk sürdü cd ve renkli foto da verdiler.
Psydn Kesinlikle Sarıyer Etfal hastanesi gitmelisin züat açar çok iyi bir hoca herşeyi detaylı anlatıyor özellerin fiyatları çok ucuk
Mine32 Psydn canım ben senin dedigin sarıyer etfale randevu almaya caliştım fakat soyledigin dr adında dr bulamadım hastane mhrs de ne diye geciyor hangi ilçe ve hast olarak nereyi yazmalıyım acaba
Ayseege6156 NeslihannK bende ona yaptırdım mükemmel bir insan aşırı ilgili naif kibar tabsiye edilebilecek en iyi doktorlardan 🥰😌
Kizimveoglumm NeslihannK senin tavsiyen ile gittim canım mükemmeldi gerçekten ali bey herşey detaylıca söyledi dedigin gibi cok güzel fotograflar vee cd verdi raporu falan herşey detaylıca verdi sanada yazamamıştım burdan bunuda yazmış oldum eşimde cok beğendi cok teşekkür ederim 😇👣🥰
Gigy NeslihannK ay mükemmel bir doktor 🤩canımız ,her şeyimiz bizim gerçekten burada da çok görüyorum her giden çok memnun
NeslihannK Ayseege6156 3 defa gittim Ali hocama Ya her seferinde bu kadar mı ilgili olur bi doktor O kadar samimi içten ki asla yapmacık davranmiyo Ve en önemlisi gerçekten işinde çok başarılı güven veriyo 🤗
NeslihannK Mplt sigortayla bi bağlantısı yok merak etmeyin nakit ödemede geçerli bu fiyat sadece bilginiz olsun:)
Psydn Mine32 İstanbul Avrupa Şişli Hamidiye Etfal eğitim araştırma Çayırbaşı ek hizmet binası dr züat acar
Psydn Mine32 dolu oluyor takip etmen gerekiyor sabah saatlerinde bak 10 11 arası genellikle boş randevu kalıyor ben de çok araştırdım zaten özele gidiyorum bir anda 700 800 1000 vermek yerine devlette yaptırdım gayette memnun kaldım
Tospikveannesi ZehraMelek bende nisada yaptırmıştım Reyhan hanıma ama memnun kalmadım çok kısa sürdü bi renkli foto ve içinde kısacık görüntüsü olan bi cd verdi üstelik eşimide içeri almadı