Zeynoveannesi Girlpowerbabe bence max 5 kg alırsın canım sıkma canını doğuma girip çıkıyorsun zaten enaz 8 kg gitmiş oluyor 🥰
aseloykununannesi HappyMom 37 haftalığım 20 kilo almışım 🙄. Perşembe doktor kontrolümüz bakalım bebşimiz kaç kilo acaba 🤗😇
1PrensAnnesi Cancazim yok ondan değil çok tatlı cnm istiyo kendimi engellemeye kalksam bile yediğim yarıyo heralde ameliyat sonrası vücut ne gelse tutuyo diyorum ben🙂 uzun süre şişiyorum o yüzden
Cancazim 1PrensAnnesi keşke bende kilo alabilsem 😂 tatlı da hiç sevmiyorum özellikle şerbetli tatlılar
Simalper_07 HappyMom 25+2 günlük hamileyim ve 15 kilo aldım nasıl aldım bende bilmiyorum doktor ne dicek onuda bilmiyorum ama almaya devam sanırım boy olduğu için hiç göstermiyorum çatlağımda yok 😊
Serdardilan HappyMom ben ilk gebelikte 45 ile hamile kaldım 67 ile doğuma girdim 😁 şimdi ikinciye gebeyim 19 haftaligim 55 ile hamile kaldım su an 60 kiloyum bakalım nolcak
m_srgn32 Sult Allah Allah bende erkek bebek bekliyorum ama bizimkinin tatlı ile zerre arası yok 😂 varsa yoksa acı şaşırdım demek ki kişinden kişiye değişiyormuş 😊
Ebru1234 m_srgn32 bende daha cok acili baharatli hamur usleri pogaca yemek istiyorum benimkide erkek. 😊
Sult m_srgn32 muhtemelen ☺️ Bende ilk başlarda ekşi şeyler tuzlu şeyleri çok tüketiyordum ama normalde de tatlıyla çikolatayla aram fazlasıyla iyidir onunda etkisi olabilir🤣
1PrensAnnesi Ebru1234 iştahım sıfır cnm yemeği zorlaya zorlaya yiyorum en önemlisi yapım böyle benim hamilelikte almıyorum asla lohusayken alanlardanım
m_srgn32 Ebru1234 Rabbim sağlıklı sıhhatli bir sekil de kucağına da almayı nasip etsin insAllah kardeş😊
missalicesss HappyMom 174 boyundayim 70 kg ile hamile kaldim su an 85 kiloyum. 39+6 haftadayim. Doktorum boy kg orani iyi dedi. Ama nasil vereceğiz bakalim 🤷🏼♀️
Nlfr57 32 haftadayız ılk 4 ay almadım 5 6 7 de toplam 9 aldım ama moralım cok bozuk 8 deyım 6 kilo almısım bır ayda şok oldum moralım cok bozuldu toplam 15 kılo 😔 dogurana kadar 5 6 daha alırım durduramıprum kendımı yemekten 😔
ExcitedMom KayBus bende fazla yemiyorum hatta bi hafta öncesine kadar evin kokusundan tiksinmiştim çok yiyemiyordum bile nereden geldi bu kilo anlamadım 😂