mrvears 38Seher ben 8 9 kilo aldım Ama ben yaklaşık 4 aydır yatıyorum istiharet ediyorum daha önce kanamam olduğu için
38Seher mrvears anladım doğrudur yatınca öyle olması normal ama en önemlisi bebislerimiz sağlıklı olsunda kilo verilir yani Rabbim sağlıklı bir şekilde normal doğum yapmayı hepimize nasip etsin inşaallah 💐🐣
Elifaysu Gulbahar3535 ayakları i yukari kaldır cok berbat bir ağrı ve yürüye miorsun bebek aşağıda ayağı vs oluyor oda yurumene engel bacaklarını yukarı kaldır düzelir🤗
mrvears morusevenanne henüz değil sadece bi patik ördüm bi yelek hediye geldi bi takım bi battaniye bi patik aldık o kadar 🥰 siz
Cancazim mrvears evet alt karin bölgem ve sırt kemiği ağrısı, daha 4 ayim var şimdiden böyle oluyorsa
AyGC Ay biz 22+5 olduk benim aldığım kiloları demeyeyim bence bana göre pek de yemiyorum ama aldık bakalım hayırlısı😁 hareketleri düzensiz ben ona takılıyorum..
mrvears AyGC yaa bu haftalarda düzensiz olur Muş ben çikolata yeyip sırt üstü yattığımda daha çok hissediyorum
morusevenanne mrvears ben ağız mendiliyle bornoz seti aldım başka da bişey almadım 🙂 battaniye öresim var bi yandan da gerek yok mu diyorum aralardayım 🤕
mrvears Baharhnm bende 00.00 itibariyle 22+0 🥰 benim de bel ağrılarım var ama o kadar değil henüz. Birde mesela şu an karnıma iğne batıyor sanki
Seymavolkan2912_ Bebeğinizin hareketleri nasıl ben 22+3 üm kaşıklarımda düzensiz guruldama gibi saniyelik hareketler hissediyorum sizlerin nasıl ?
Cancazim Benim bebek sert tekmeler atiyo ya sizinkiler nasıl benimki çok yaramaz olacak galiba , tekme atınca belli ediyo attığı durup bakınca atmıyor sanki görüyor beni 😂😂
Didem34 Merhaba bende 19+1 oldum an itibariyle 🙈 ama ultrasonda 20+4 falan cıkıyor. 4 kilo aldım kızım olucak nasipse hareketlerini hissediyorum 3 4 gündür teppikliyor Allahım isteyen herkese nasip etsin❤️❤️
28umran52 Didem34 19+3 haftalık benimde doğru düzgün hissetmiyorum canım ilk gebeliğim kizim var herkes normal diyo hiç kilo almadım 1 kilo aldim
Seymavolkan2912_ mrvears evet bende öyle duydum fakat kasıklarımda hareketlerini hissetmem beni korkutuyor aşağıda yani