Berraaaa mrvears bende 20. Haftadayım ama bayadır bel ağrım vardı iyice arttı ne yapıcam bilmiyorum 🤷🏻♀️😏 sende nasıl canım durumlar 😊
morusevenanne mrvears ben de 22 😀 bebişim az kiloluymus ne yemek yesem kilo alır diye araştırıyorum bel agrılarım çoktu yüzüstü yatmamaya özen gösterince azaldı biraz bi de yogaya basladım etkisi olabilir belki
Okyanusymn Bende 22+0ım kuzum cok şükür bi sıkıntı yok benı sadece calıstıgım için uyku zorluyo o kadar ☺️ Tabi bide hala bitmeyen mide bulantılarım prilam olmasa asla duramıyorum. Kusmadan kaynaklı kıloda almadım toplam 2 kılo aldım şimdiye kadar
mrvears morusevenanne yaa benim karnım da ağrıyor iğne batıyor sanki. Ne kadarmış ki canım kilosu muz kuruyemiş filan ye
morusevenanne mrvears canım 370 gram dedi pehlivan beklemeyin dedi bikaç kişi de dogunca tutması zor olur diyor yoksa doktor sıkıntı olur demedi de.
Elifaysu Gulbahar3535 ayakları i yukari kaldır cok berbat bir ağrı ve yürüye miorsun bebek aşağıda ayağı vs oluyor oda yurumene engel bacaklarını yukarı kaldır düzelir🤗
07Rukiye07 Gulbahar3535 bende 18. haftada basladı çok felaket kuyruksokumu agrım var ve ağrıyınca bi tarafım tutmuyor kötürüm gibi oluyorum kalkamıyorum yardımsız normal mi erken mi ki baslaması bu agrının 😔
Gizmsnyzz Bende 22+2deyim çok ayakta kalmadıkça ağrım olmuyo ama kalırsam bel ağrısı vuruyo.yarın detaylıya gireceğim inşallah 🥳
mrvears Gizmsnyzz bende haftaya gireceğim Allah’ın izniyle 🥰 evet ayakta kalınca daha da artıyor o bel ağrıları
38Seher 21+0 şuan için bi öyle agrım yok kızlar bu zamana kadar da 2kilo aldım bakalım bundan sonra nasıl olacak
bamozturk Bende ikinciye hamileyim 2 kg aldım 22 haftalığız yarın detaylı ultrason var cok merak ediyorum🥰🥰🥰
mrvears bamozturk inşallah yarın güzel haberler alırsın canım Allah bağışlasın benim ilk hamileliğim 🥰